odihna gay
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:33
salut, caut un club sau hotel gay, unde as putea sa merg intro vacanta pe 7 zile. cu programe gay,,, hotel gay.... si alte service gay. va rog mult... imelul meu, vasile_anton@yahoo.com multumesc
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 07:20
fara cuvinte....
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 08:33
imelul meu...=)))))
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 09:38
Mai intai invatza sa scrii analfabetule si mai apoi cauta placeri in partea posterioara.
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:26
da, invata sa scri...corect...!
sunt o multime de hoteluri daca cauti pe net....cu servicii gay friendly
sunt o multime de hoteluri daca cauti pe net....cu servicii gay friendly
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:30
odihna gay!!!! cred ca e un anunt mascat! trebuia pus la "matrimoniale". "hello, eu mi-s anton_vasile si-s gay. imelul meu: ..........."
smaranda: scrii nu "scri"!
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:39
a pus omul o intrebare si voi ati sarit ca arsi ...unde e toleranta si bunatatea voastra ? ati uitat ca inainte de toate trebuie sa fii om? nici macar anii vostrii de nastere nu va da dreptul sa vorbiti la modul acesta.O zi buna !
,, Daca nu putem fi buni,sa incercam sa fim macar politicosi" (Nicolae Steinhardt)
,, Daca nu putem fi buni,sa incercam sa fim macar politicosi" (Nicolae Steinhardt)
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:41
de unde atata ura?
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 10:43
De la: valahed, la data 2010-02-22 10:41:40de unde atata ura?
din cate stiu, in grecia, in mykonos.
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 11:58
Cauta pe net. Am vazut mai demult un film si parca era cu o croaziera in care mergeau doar un anume tip de oameni, sa zicem modelul tau. Nu te descuraja de rautatile noastre. Si DISTRACTIE!
Nu e bine sa judecam pe nimeni, dar uneori nu ne putem stapanii sa nu fim rai. Eu sunt de parere ca: "Is NOT OK to be GAY!", dar o vorba buna putem sa mai spune uneori. Hai sa mai uitam de capra vecinului si sa mai multumim lui Dumnezeu ca suntem si sa incercam sa fim mai buni.
Nu e bine sa judecam pe nimeni, dar uneori nu ne putem stapanii sa nu fim rai. Eu sunt de parere ca: "Is NOT OK to be GAY!", dar o vorba buna putem sa mai spune uneori. Hai sa mai uitam de capra vecinului si sa mai multumim lui Dumnezeu ca suntem si sa incercam sa fim mai buni.
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:23
hai, mai, ce repede ati sarit si voi! nu i-a taiat nimeni capul!e ok sa fii gay (din partea mea!)! cerinta lui a fost ciudata: nu stiti un club, un hotel, program gay ....
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 14:47
pe muntele athos, unde sunt doar barbati, poate -ti gasesti odihna
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 12:54
Aoleu,ce simpatici,nu cred nimic,vrajeala,dar...mai radem si noi nu?
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului