Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Frumusete »

Cum poti avea o pedichiura impecabila?

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

Discutii pe Forum

grace_isa
    2 mesaje
    Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 08:02 Raporteaza abuz de limbaj

eu prefer sa-mi fac singura pedichiura si as vrea sa aflu cateva trucuri pentru una perfecta!
    andra33_grace
    59 mesaje
    Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:15

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
    andra33_grace
    59 mesaje
    Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 23:16 Raporteaza abuz de limbaj

http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
    RxGB06
    13 mesaje
    Postat pe: 11 Martie 2010, ora 20:55 Raporteaza abuz de limbaj

Coco Nails, Hair, Make-Up, Bar Constanta - o experienta unica - Va ofera servicii complete de manichiura si pedichiura, hair styling exceptional si machiaje ultramoderne - carti de vizita ale personalitatii si frumusetii dumneavoastra, stil si eleganta. Rasfatati-va cu o manichiura spa, o pedichiura de relaxare, un refreshing facial, sau un hair styling exceptional. Veti adora timpul relaxant petrecut in salonul nostru de manichiura si frumusete! Fotoliile si minibarul, manichiura si pedichiura luxoase, sunt doar cateva exemple din oferta noastra de servicii de lux cu stil. Tehnicieni nostri de unghii sunt profesionisti si experimentati, precum si echipamentul nostru este de cea mai buna calitate, astfel va veti bucura de ingrijirea decadenta a unghiilor si de relaxarea serviciilor spa, numai la Coco Nails Constanta

Bulevardul MAMAIA, nr.232, Constanta, judetul Constanta
    0341/881831; 0724178995
    www.coconails.ro

Nailtechnician
    30 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 11 Martie 2010, ora 21:44 Raporteaza abuz de limbaj

O manichiura si o pedichiura spun mai multe despre o femeie decat o mie de cuvinte. Rasfata-te si alege lacul, culoarea si modelul care ti se potrivesc. Manichiura Pedichiura Aplicat unghii tehnice cu gel Uv Extensii cu gel Uv pentru unghii naturale Ojat creativ French permanent Decor unghii

Mergi la:

Inchide Setari

off