Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Pregatiri »

rochie alba la o nunta

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

ialinaelena
    4 mesaje
    Oras: Constanta
    Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 08:59 Raporteaza abuz de limbaj

Buna.Merg sambata la o nunta si am o rochita alba simpla pe care as vrea sa o port.Insa nu stiu daca este bine ca eu sa am aceasi culoare rochia precum mireasa.Ce parere aveti?
    oanaiullliana
    81 mesaje
    Oras: Baia Mare
    Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 08:09 Raporteaza abuz de limbaj

eu consider ca ar trebui sa o combin cu alta piesa de vestimentatie de alta culoare, cum ar fi sa-ti iei pantofi si un bolerou de culoare neagra de ex,dar sa fii imbracata toata in alb....eu zic ca NU
    getfit_miki
    45 mesaje
    Oras: BUCURESTI
    Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 08:39 Raporteaza abuz de limbaj

CEA MAI PROASTA IDEE! nu ai voie sa te imbraci in alb la o nunte...e regula..eu am nunta in curand, daca cineva poarta alb, nu se va simti bine, pt ca ii voi spune sa se schimbe..DOAR mireasa poarta alb. REGULA
    monna_grace
    3 mesaje
    Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 09:01 Raporteaza abuz de limbaj

Ba mie nu mi se pare deloc o idee proasta! Lasati fata sa se imbrace cum vrea! cine a facut regula asta " doar mireasa poarta alb"? absurd!Eu personal am fost la catava nunti si am avut rochii scurte albe si nimeni nu a zis nimic! fiecare e liber sa se imbrace cu ce vrea si cu ce il place!
    getfit_miki
    45 mesaje
    Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:13 Raporteaza abuz de limbaj

mi se pare o regula de bun gust, e ziua miresei, trebuie sa fie in centrul atentiei,clar nu 10 rochii albe..cat me scurte, sau doferite. Daca ai fost tu nu inseamna ca mireasa a fost fericita sa te vada in alb, poate a fost draguta si nu ti.a zis. Sa intrebe pe oricine, 80% sunt contra rochiei albe la o nunta daca nu esti mireasa. PUNCT.
    getfit_miki
    45 mesaje
    Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 15:15 Raporteaza abuz de limbaj

si inca ceva, din moment ce ea a intrebat daca e ok, clar stie si ea regula,ca nu e ok sa porti alb la nunta cuiva:) fara suparare
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off