Setari Cookie-uri

Distractia primaverii: Cu prietenii la picnic

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din cosul de picnic

Poti opta pentru sandvisuri, fructe, salata, cartofi si pui prajit. Ca sa te asiguri ca acestea vor ajunge la destinatie in stare buna, ai la dispozitie setul de 17 caserole (pret 19, 99 lei/set) de dimensiuni diferite. Poti pastra in siguranta orice fel de alimente si se curata foarte usor.

Pentru legume si fructe, orienteza-te catre pungile speciale care se pot sigila si refolosi de nenumarate ori. Acestea vin in seturi de cate 30 de bucati la pretul de 17,99/set. Spala fructele si legumele apoi aseaza-le fara griji in pungute. Ele vor ramane proaspete si imbietoare.

Chiar daca esti in aer liber, va fi incomod si neplacut sa mananci cu mana. De aceea, ai neaparata nevoie de cateva tacamuri. Setul pentru 4 persoane nu costa mai mult de 19, 99 lei. In plus, au culori placute si pot fi atractive chiar si pentru copii.


Ca sa iti simplifici efortul, nu cotrobi prin dulap dupa farfurii de portelan si pahare de cristal.
Alege varianta cea mai simpla: farfuriile de hartie si canile de plastic. Sunt vesele, colorate si evident, nu necesita spalare. In plus, sunt mult mai ieftine (pret 4, 99 lei/10 bucati) decat cele obisnuite. Datorita lor poti economisi bani si timp.

Citește și:



Ca sa inveselesti atmosfera, nu uita sa iei dupa tine si cateva „resurse” de amuzament. Poate fi dificil sa te ocupi tu chiar de toate asa ca e momentul sa-ti delegi prietenii. Cineva poate aduce cartile de joc, baietii sportivi ai grupului pot aduce o minge de fotbal sau volei si chiar un set de badminton. Cu siguranta fiecare cerc de prieteni are si unul sau doi impatimiti de table asa ca acestia pot aduce zaruri ca sa incinga in voie un joc neaos de „butoiase”.

In acest caz este foarte posibil sa va prinda seara stransi in jurul unei paturi facand galerie pentru diverse jocuri. Daca vrei ca distractia voastra sa se prelungeasca mult timp dupa caderea amurgului, ia cu tine cateva lampi (pret 17,99 lei) in care poti adaposti lumanarele.


Inainte sa pleci, nu uita sa strangi gunoiul in cateva pungi de plastic sau de carton pe care sa le arunci apoi la cosurile special amenajate. Mare atentie daca picnicul tau s-a desfasurat intr-o zona in care este permis gratarul. In aces caz, asigura-te ca focul a fost bine stins.

Citește și:

Distractiile in aer liber cu prietenii pot inlocui cu success iesirile in cafenele anoste sau la filme care nu pot impaca toate gusturile. In plus, e bine sa incepi dint timp antrenamentul pentru marea distractie de vara.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.