Setari Cookie-uri

Curcubeul primaverii: Petrecere de inspiratie hawaiana

Distractia fierbinte din Hawaii vine in sufrageria ta!

Cand inchizi ochii si te gandesti la vacanta perfecta, iti imaginezi o plaja nesfarsita scaldata de valuri limpezi, umbrita de palmieri si aproape ca poti sa simti prospetimea unei bauturi sorbite direct din fructe de cocos sau ananas. Pe fundal se aude o muzica discreta de ukulele si ai la dispozitia ta un personal cat o armata, gata sa te ajute sa te relaxezi, imbracati toti ca pentru un dans hula.

Da, vacanta perfecta este in Hawaii. Din pacate, exoticele insule sunt la capatul celalalt al lumii. Insa poti aduce un strop din caldura lor chiar in propria ta casa. Tot ce ai de facut este sa-ti achizitionezi cateva accesorii elementare pentru decor si cateva ingrediente pentru cateva cocktailuri si mai elementare, apoi cheama-ti prietenii si pune-te pe distractie!

Inainte de orice, daca organizezi petrecerea in interior, ruleaza covorul si aseaza-l in siguranta in debara ca sa fii sigura nu va gusta nicio picatura din cocktailuri. Inlocuieste-l apoi cu un covor impermeabil (pret 59,99 lei, dimensiuni 90/150 cm) care sa fie in tema cu petrecerea ta!

Citește și:

Pentru a evita accidentele neplacute datorate avantului petrecaret, foloseste stratul inferior antiderapant STOPP (pret 12, 99 lei) pentru o siguranta sporita si pune-l sub tot covorul.

Din loc in loc, arunca neglijent cateva perne imbracate cu huse speciale care amintesc fie de valurile inspumate ale oceanului, fie de razele fierbinti ale soarelui. Preturile variaza intre 16, 99 lei si 24, 99 lei, in functie de densitatea tesaturii.


Daca vrei sa te bucuri de felurite arome exotice in toata camera, plaseaza strategic si cate un potpourri (pret 6, 99lei). Acestea sunt confectionate din ghips deci nu trebuie sa-ti faci griji ca in totiul distractiei, vor zbura prin toata casa!


Si pentru ca tot vorbeam mai devreme de cocktailuri, trebuie sa ai la indemana cateva instrumente pentru preparea lor.

Poti urma retele clasice sau poti inventa tu unele pe loc! Ai grija insa atunci cand folosesti bauturile mai dulci, lichiorurile in mod special. Daca sunt combinate necorespunzator, in locul unei bauturi delicioase si colorate, s-ar putea sa te trezesti cu ceva care aduce a noroi si nu e deloc apetisant! Mixeaza mai bine bauturi tari, taie-le cu sucuri naturale si orneaza-le cu felii de fructe.

Citește și:

Poti sa prepari chiar tu sucurile naturale si decorurile pentru pahare. Ai nevoie de un storcator manual de citrice ( pret 19, 99 lei) si un aparat pentru feliat (9, 99 lei) , ca sa nu-ti faci griji pentru integritatea si siguranta unghiilor tale.


Ca sa te joci putin cu imaginatia prietenilor tai, serveste-le bautura intr-un pahar de hartie si plastic polipropilenic (pret 4, 99 lei/10 bucati), astfel incat sa nu vada culoarea cocktailului si pune-le la dispozitie paie (pret 5, 99 lei/100 buc) pentru a degusta bautura. Cel care nu ghiceste ce a baut, trebuie pedepsit ca la <<Popa-prostu’>>



Daca vrei totusi sa te induri de ei, nu ii pune la incercare. Ofera-le in schimb ocazia sa-ti aprecieze priceperea de barman din pahare cu tematica hawaiana, impodobite cu fructe delicioase de ananas (pret 4, 99 lei, capacitate 400 ml) si flamingo roz (pret 3, 99 lei, capacitate 230 ml) care la finalul serii, trebuie sa fie singurii care mai pot sta intr-un picior!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.