Setari Cookie-uri

Curcubeul primaverii: Petrecere de inspiratie hawaiana

Distractia fierbinte din Hawaii vine in sufrageria ta!

Bineinteles ca bautura trebuie sa fie rece si imbietoare dar va arata cu atat mai bine daca gheata cu care o vei servi va fi in forma de stelute de mare, pesti si flori (pret 4, 99 lei/tava). In tavile speciale, poti pune si altceva in loc de apa, cum ar fi zeama de lamaie sau de portocala pentru un strop in plus de savoare.



S-ar putea sa ai printre invitati si niste prieteni mai mofturosi, toti avem cel putin unul. Ca sa impaci toate gusturile, poti servi sampanie (pret 19, 99 lei/4 buc) sau vin (29, 99/ 4 buc) in pahare colorate, in ton cu tema petrecerii. In plus, chiar daca atmosfera se incince foarte tare, acestea nici nu se pot sparge.

Pentru bunii consumatori, pune la dispozitie pahare care au capacitatea de 500 ml (18, 99 lei/ 4 buc)! Aseaza langa ele si cateva servetele, pentru orice eventualitate, insa alege unele cat mai apropiate de tematica petrecerii tale. Am gasit cateva sortimente imprimate cu palmieri, flamingo si ananas la doar 4, 99 lei pentru 30 de bucati.

Citește și:

Vorba unui cantec autohton spune ca vodka taie greata dar pe cuvant ca nu e asa. Nicio petrecere nu poate fi reusita daca nu iti servesti prietenii si cu cateva gustari. Nu trebuie sa te dai peste cap si sa petreci ore intregi in fata emisiunilor culinare.

Probabil cei mai mult dintre ei se vor simti perfect satisfacuti cu cateva sandvisuri, floricele, chipsuri si alte asemenea. Nu iti bate capul prea mult cu farfuriile. Serveste totul pe tavi colorate de plastic (pret 22, 99 lei) sau in niste boluri (pret 6, 99lei).


Cu atata culoare in jur, cu siguranta vei fi declarata cea mai buna gazda a grupului. Da drumul la muzica si nu lasa petrecerea sa moara pana dimineata!

sursa foto prima pagina: sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.