Setari Cookie-uri

Ne pregatim de Iepuras: 5 Cadouri inventive pentru prieteni

Suprinde-ti prietenii de Paste

Sarbatorile Pascale aproape ca bat la usa. Este cel mai potrivit moment sa petreci clipe minunate alaturi de familie si de prieteni. Orice zi este un prilej pentru a te bucura de frumusetea prieteniei adevarate insa Pastele si incarcatura sa profunda aduc oameni impreuna intr-un fel special.

Iata 5 metode creative de a le reaminti prietenilor tai de toate lucrurile frumoase care v-au legat de-a lungul timpului.

1. Cosul cu suprize

Achizitioneaza-ti un cos de dimensiuni generoase. Pune in interiorul sau hartie speciala pentru cadouri sau il poti umple cu flori artificiale (pret 12, 99 lei) si un buchet uscat (pret 14, 99 lei) care sa imite iarba, printre care sa iti ascunzi micile suprize. Ai la dispozitie si un buchet parfumat, cu fire de lavanda uscata (pret 19, 99 lei).



Aseaza in el felurite “soiuri” de potpourri pentru a le aminti celor dragi de parfumul proaspat de primavara. Poti opta pentru unele care imita florile (pret 4, 99 lei) sau chiar pentru cele in cutie (pret 12, 99 lei) care evoca zilele petrecute in natura.

Citește și:


Poti sa inlocuiesti toate acestea cu flori naturale in ghiveci. Ele pot fi daruite prietenilor in functie de personalitatea fiecaruia. Pentru cei mai romantici dintre ei, pregateste un ghiveci cu clopotei delicati (pret 14, 99 lei) ce vor inflori de-a lungul anului si vor evoca excursii pe dealuri de tara acoperite cu aceasta floare. Pentru cei mereu visatori la alte epoci, poti aseza in cos un ghiveci cu lavanda (pret 29, 99 lei). Cu siguranta vor gasi nenumarate intrebuintari pentru aceasta planta.

In asteptarea primaverii, poti inveseli balconul sau curtea unui prieten drag daca ii daruiesti un ghiveci de margarete (pret 24, 99 lei) sau cu Celosia (pret 9, 99 lei) , o floare cu adevarat spectaculoasa.



In cosuletul tau mai poti pune produse cosmetice din comert sau, de ce nu, fabricate chiar de tine, dulciuri si o sticla de vin.

Citește și:

2. Coltul amintirilor

Tuturor ne plac fotografiile. Suprinde-ti un prieten drag cu un cadou special. Din teancul cu poze, alege 12 dintre cele mai reprezentative si aseaza-le in suportul special (pret 44, 99 lei). Poti face astfel o colectie cu fotografii pentru fiecare luna a anului.

Ii poti darui insa si o singura fotografie, prinsa intr-o rama speciala. Aceasta poate avea culori aprinse sau pur si simplu, sa impresioneze prin eleganta formei. Preturile incep de la 9, 99 lei si variaza in functie de model.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.