Setari Cookie-uri

Ne pregatim de Iepuras: 5 Cadouri inventive pentru prieteni

Suprinde-ti prietenii de Paste

3. Gradina pe balcon

Toti avem acel prieten sau prietena preocupata de ecologie si de sanatatea mediului. Pentru ei, ar fi o surpriza placuta sa ii ajuti sa-si inceapa propria gradina. Si cum nu toata lumea locuieste la curte, daruieste-le tot ce au nevoie pentru gradinaritul de balcon.

Poti incepe cu setul pentru rasaduri (pret 34, 99 lei). Fiecare dintre acestea contine 2 pachete de seminte, 1 bricheta mare si 6 mici pentru compost, 1 tava biodegradabila, 1 tava din plastic si 1 saculet de plantare. Ai la dispozitie seminte de patrunjel si dovlecel, ardei iute si coriandru, busuioc si rosii, ardei iute si cimbru.

Ca sa fie setul complet, pune alaturi si setul pentru gradinarit din trei piese (pret 19, 99 lei), usor de folosit si depozitat.

Le poti darui de asemenea o planta de aloe vera (pret 19, 99 lei), excelenta pentru ingrijirea naturala a pielii sau chiar o tulpina de rosie gata crescuta (pret 34, 99 lei).

Citește și:

4. Think pink

Roz este culoare veseliei, a gentiletei si a delicatetii feminine. Pentru cea mai draga prietena a ta, poti alatura 3 piese practice dar create intr-o nota calda si eleganta.

Langa o caseta de bijuterii (pret 29, 99 lei) cu oglinda pe capac, alatura o cana de ceramica (pret 17, 99 lei) impodobita cu un trandafir gratios si trei lumanari parfumate (pret 14, 99 lei) intr-un suport cu acelasi desen.

5. Vaza homemade

Sigur, nu este chiar totul homemade dar un prieten special se poate bucura de simplitatea eleganta a vazelor de sticla transparenta.

Personalizeaza-le si scrie cate un mesaj dragute pe fiecare sau lasa-ti imaginatia libera si deseneaza chiar tu pe ele. Poti face felurite modele cu vopsea acrilica.

Daca nu ai la indemana, foloseste pur si simplu acuarele obisnuite amestecate cu un galbenus de ou.
Preturile vazelor incep de la 6, 99 lei si variaza in functie de model si dimensiune.

Poti alege si unele din sticla colorata pe care poti sa folosesti culori inchise. Pune-ti imaginatia la contributie si picteaza pe ele copaci, pasari sau orice altceva crezi ca i-ar mai face placere prieteneului sau prietenei tale.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.