Setari Cookie-uri

Sarbatoarea primaverii: Petreceri in aer liber

Decorarea gradinii pentru o petrecere de neuitat

1 Mai care a trecut abia ti-a deschis parca apetitul pentru petreceri si distractie. Singura problema e ca toate cluburile sunt aglomerate, ticsite si imbacsite, n-ai loc uneori nici sa arunci un ac, cu atat mai putin sa dansezi si pleci de fiecare data mirosind a te miri ce!

De aceea, e momentul sa muti petrecerea la curte ca sa te bucuri de compania prietenilor tai dar si de placerea pe care ti-o poate oferi o seara calda de mai.

Pentru inceput, ai nevoie de o masa pentru exterior pe care sa poti aseza bautura. Nu este indicat sa folosesti masa din sufragerie sau bucatarie pentru ca in toiul petrecerii se pot intampla accidente iar acestea se deterioreaza mai usor.

Foloseste mai bine mobila pentru gradina (pret 499 lei) care se curata foarte usor, cu o carpa moale, ca sa te scuteasca de corvoada lustruirii. Vei avea nevoie insa de un parasolar (pret 34, 99 lei) daca petrecerea ta se desfasoara ziua in amiaza mare ca sa-ti feresti prietenii de insolatie.

Citește și:

Pentru un spatiu restrans de depozitare, foloseste mai bine o masa cu 4 scaune scaune (pret 379, 95) si scaune pliante (pret 149 lei) pe care le poti inghesui cam pe oriunde. Daca vrei sa aduci vara mai aproape, poti folosi si scaunele pentru plaja (pret 59, 99 lei).

Daca ai mai multi invitati, ai doua optiuni: fie jucati o seara intreaga Jocul Scaunelor si cine pierde sta in picioare, fie pui taburete (pret 39, 99 lei) la dispozitia oaspetilor tai.

Desigur, daca vrei sa va simtiti ca-n parc, iti poti achizitiona si o banca ( pret 299 lei). Cu siguranta cuplurile de indragostiti vor aprecia mai mult daca o asezi strategic intr-un loc mai retras. Ca sa fie totul cat se poate de comod, poti aseza pe banca sau pe scaune cateva perne speciale (pret 19, 99 lei).



Banca poate fi punctul de atractie al petrecerii, in special daca dai o nota romantica locului unde o asezi. Pentru aceasta, ai la dispozitie doua modele de lustre solare, in diferite culori, potrivite pentru orice tematica ai da petrecerii tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.