Setari Cookie-uri

Sarbatoarea primaverii: Petreceri in aer liber

Decorarea gradinii pentru o petrecere de neuitat

Cele mai mari au o inaltime totala de 125 cm si costa 79, 99 lei. Poti opta pentru unele mai mici si mai discrete la pretul de 39, 99 lei.

Un efect placut il pot da si semisferele cu baterii. Acestea costa 12, 99lei/ 3 bucati si pot fi asezate pe masa sau in jurul casei. Poti marca de asemenea o potecuta cu ele, ca in Vrajitorul din Oz.



Singurul lucru care ar putea strica o petrecere in gradina este o ploaie venita pe neasteptate. Probabil ca doar lui Gene Kelly ii place sa cante in ploaie. Daca nu ai o solutie pentru asta, petrecerea ta poate fi compromisa. Sigur, exista optiunea sa va mutati cu totul in casa dar unde ar mai fi farmecul?
De aceea, cel mai simplu este sa-ti achizitionezi un foisor incapator (599 lei) si usor de montat, gata sa va protejeze de capriciile vremii.

Tot ce iti mai ramane acum de facut este sa trimiti invitatiile. In Statele Unite ale Americii, exista petreceri care se desfasoara sub indemnul BYOB (bring your own bottle/ vino cu sticla ta). Termenul se pare ca a inceput sa circule din anii ’70, atunci cand gazdele anumitor petreceri isi rugau invitatii sa-si aduca fiecare sticla sa preferata de alcool.

Citește și:

Poti folosi si tu acest indemn astfel incat vei cunoaste mai bine gusturile prietenilor tai, vei reduce din cheltuieli si cu siguranta varietatea va fi mult mai mare astfel incat toata lumea va fi pe deplin multumita.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.