Setari Cookie-uri

Iesi din casa: 5 motive pentru a petrece mai mult timp afara

Sarbatoreste vara in aer liber!

Toti ne dam in vant dupa plimbarile romantice in doi pe aleile parcului. Daca vrei sa petreci cateva clipe frumoase alaturi de acea persoana speciala din viata ta, suprinde-l cu o iesire dupa apusul soarelui. Ia cu tine cu cearceaf (pret 14, 99 lei) pe care sa-l poti intinde pe jos si cateva lumanari parfumate (pret 29, 99 lei/ 3 bucati). Singurul lor dezavantaj este ca la o bataie mai puternica a vantului se pot stinge.

Le poti inlocui insa cu semisferele pe baterii. Acestea dau o lumina subtila, ideala pentru o intalnire romantica.



Daca nu va urcati la volan, iti propunem o geanta termoizolanta (pret 59, 99 lei) in care sa ascunzi o sticla de vin sau chiar de sampanie.

In functie de bautura aleasa, ia cu tine si doua pahare. Opteaza pentru unele care nu se sparg, realizate din plastic . Cele pentru vin costa 29, 99lei/4 bucati iar cupele pentru sampanie, din acelasi material costa 19, 99 lei.

Citește și:

Unul dintre cele mai mari avantaje ale timpului petrecut in aer liber este ca iti pui mintea la contributie. Atunci cand stai in fata televizorului sau in fata calculatorului urmarind diverse filme si seriale, se induc creierului undele alfa.

Acestea sunt prezente de regula in timpul somnului, atunci cand visam. Creierul uman este un organ incredibil de activ care trebuie stimulat in permanenta.

Atunci cand redactezi ceva sau pur si simplu comunici cu oamenii, declansezi o activitate constanta, insa acesta isi poate imbunatati performanta daca petrecem mai mult in aer liber.

Explicatia este una foarte simpla: cand facem activitati noi, practic antrenam si dezvoltam creierul. Prin urmare, locurile, oamenii si mirosurile noi stimuleaza activitatea cerebrala.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.