Setari Cookie-uri

Cum sa alegi un cadou potrivit in 4 pasi

Gandeste-te din timp la surpriza pe care vrei s-o pregatesti si, cel mai important, pune-te in pielea celuilalt; nu cumpara ce iti place tie.

Goana dupa cadouri in perioada sarbatorilor nu este intotdeauna foarte placuta. Nu este usor sa gasesti cadoul potrivit asadar ne-am gandit sa iti facem misiunea mai usoara.

Gandeste-te din timp la surpriza pe care vrei s-o pregatesti si, cel mai important, pune-te in pielea celuilalt; nu cumpara ce iti place tie. Mai departe, iti vom dezvalui cei 4 pasi esentiali pe care trebuie sa ii respecti in alegerea darului potrivit:

1. Asociaza-l cu persoana care il primeste


Cand faci un cadou, gandeste-te foarte bine la gusturile persoanei care il primeste. Fii obiectiva si incearca sa nu te lasi influentata prea mult de propriile preferinte. De exemplu, nu incerca sa eviti o anumita culoare sau un anumit stil de muzica doar pentru simplul fapt ca tie nu iti place. Nu vei folosi tu cadoul pe care o sa-l cumperi, ci persoana sarbatorita.

La randul lui, celalalt nu numai ca va fi incantat, dar va aprecia ca te-ai preocupat cautand exact un cadou pe gustul lui.
Cadoul perfect
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.