Setari Cookie-uri

Meet the Fockers: 7 lucruri pe care sa nu le faci la cina de Craciun cu parintii lui

Fiecare familie are propriile ritualuri, obiceiuri si asteptari, asta ca sa nu mentionam si modul unic de a comunica, glumele de famillie sau ordinea in care se asaza la masa.

Indiferent de faptul ca esti intr-o relatie de doar cateva zile, de luni bune sau de cativa ani, intalnirea cu familia partenerului in perioada sarbatorilor reprezinta o treapta peste care trebuie sa treci. Fiecare familie are propriile ritualuri, obiceiuri si asteptari, asta ca sa nu mentionam si modul unic de a comunica, glumele de famillie sau ordinea in care se asaza la masa.
familie

Iata 7 sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a face o impresie buna familiei iubitului tau:

1. Nu te imbraca prea provocator

Incearca sa faci o impresie buna la cina de Craciun. Este posibil ca parintii partenerului tau sa fie conservatori, de moda veche, asa ca ar fi bine sa adopti o tinuta obisnuita, chiar clasica. O rochie neagra fara un decolteu prea adanc ar fi alegerea perfecta.

Nu purta nici o rochie mult prea stramta deoarece vrei ca ei sa se concentreze asupra personalitatii tale, nu a corpului tau.

2. Nu consuma foarte mult alcool


Stii proverbul acela conform caruia “Ce-i prea mult strica”. Ei bine, asa este si in cazul alcoolului. Poti consuma un pahar de vin rosu, chiar si doua, insa stabileste-ti o limita. Doar nu vrei sa faci o impresie gresita, sa fii stangace, sa razi prea mult si sa te faci de ras de fata cu intreaga familie si cu rudele lui.

Inca un mic sfat: incearca sa nu combini bauturile pentru ca este posibil sa nu mai poti lega doua cuvinte.

3. Nu uita sa complimentezi bucatarul


Fie ca iti place, fie ca nu iti place mancarea, incearca sa gusti din fiecare cate putin si, cel mai important, complimenteaza bucatarul. Daca nu esti o fana a mancarurilor grase, traditionale sau nu iti place vreun fel pregatit special pentru sarbatori, axeaza-te pe zona salatelor si a legumelor.

Gandeste-te la faptul ca bucatarul a pierdut ore intregi in bucatarie pentru a gati toate felurile de mancare, la care tu le zici pas fara a le incerca.

4. Nu deveni prea iubareata cu partenerul tau


Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi, pe care trebuie sa le iei in calcul. Cina de Craciun semnifica cina cu familia, si nu cina cu iubitul, asa ca pastreaza tandreturile pentru mai tarziu. Ar fi bine daca te-ai rezuma doar la a il tine de mana si a ii arunca cate o privire dragalasa din cand in cand.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.