Setari Cookie-uri

Meet the Fockers: 7 lucruri pe care sa nu le faci la cina de Craciun cu parintii lui

Fiecare familie are propriile ritualuri, obiceiuri si asteptari, asta ca sa nu mentionam si modul unic de a comunica, glumele de famillie sau ordinea in care se asaza la masa.

Saruturile frantuzesti, mana pe picior, imbratisarile si astfel de gesturi romantice ar trebui sa ramana in particular.

5. Nu te implica in discutii politice


Nu ai cum sa cunosti personalitatea parintilor partenerului tau si nici nu stii ce gandesc, care este partidul politic pe care il sustin sau cat de deschisi sunt cu privire la aceasta tema. De aceea conteaza foarte mult sa pastrezi distanta, sa te gandesti la ce subiect vrei sa aduci in discutie si sa ocolesti cat de mult poti discutiile care au ca tema politica.

6. Nu arata ca te plictisesti


Fii in forma intreaga seara: zambeste, razi, converseaza cu oamenii din jur, asculta si pune intrebari. Arata ca esti interesata de discutii si, cel mai important, incearca sa nu pari plictisita deoarece parintii iubitului tau se pot simti jigniti sau se pot gandi la faptul ca nu iti place compania lor.

7. Nu vorbi prea mult


Daca am lamurit deja problema cu plictiseala, ar fi cazul sa incerci sa nu cazi in cealalta extrema. Nu trebuie sa vorbesti non stop, sa iti povestesti intreaga viata, sa iti spui propriile pareri interminabile. Ar fi cazul sa ii lasi si pe cei din jurul tau sa vorbeasca, nu crezi? Pana la urma este vorba despre o conversatie, si nu un monolog.

Ia-ti pachetul promotional cu credite pentru cumparaturi de Craciun si primesti 100 lei cadou!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.