Setari Cookie-uri

Magia sarbatorilor: Impodobeste-ti casa cu decoratiuni realizate de tine

Craciunul nu reprezinta doar o sarbatoare religioasa, ci este si un mod de a petrece cateva zile alaturi de familie, in propriul camin. Pentru a simti spiritul sarbatorilor, casa trebuie sa fie decorata cu fel si fel de obiecte specific Craciunului: barduleti, globulete, luminite, lumanari.

Pentru asta ai nevoie de: cateva foi colorate in alb si rosu, ata alba si un ac subtire.

Deseneaza pe hartie literele necesare, scriind „Craciun fericit” (cu litere mari si de aceasi marime), atat pe foile albe, cat si pe cele rosii, apoi decupeaza usor in jurul fiecarei litere. Ia prima litera (in cazul de fata litera C) si prinde-o cat mai sus cu acul si ata. Urmatoarea litera trebuie sa fie o alta culoare si tot asa pana cand termini de scris. Prinde decoratiunea pe fereastra.

Sfat: in ceea ce priveste culorile, poti folosi si rosu si verde.

5. Realizeaza spirale pentru brad


Pentru asta ai nevoie de: panglici din hartie lucioasa in nuante de galben, argintiu, rosu, alb, albastru sau portocaliu si foarfece.

Taie bucati de 30 de centimetri de panglica, apoi foloseste partea taioasa a foarfecelor si trage usor de acestea, apasand pe hartie. Prinde spiralele obtinute in brad pe post de decoratiuni.

6. Ghirlande din popcorn


Pentru asta ai nevoie de: popcorn pentru microunde sau deja preparate, un ac si multa ata.
Desi suna ciudat, popcornul arata incredibil de frumos in brad. Pune fiecare floare de popcorn pe ata, realizand metri intregi de ghirlande, apoi decoreaza bradul. Incepe din zona de sus si invarte-te in jurul acestuia cu ghirlandele pana la baza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.