Setari Cookie-uri

Video: A intrat in Cartea Recordurilor cu cele mai multe decoratiuni de Craciun

502,165 luminite de Craciun.

Un barbat a vrut sa faca ceva special pentru Craciun, asa ca si-a decorat casa cu peste 500.000 de luminite.

Peste 46 de kilometri de fire, peste 500.000 de luminite, peste 70.000 de vizitatori – David Richards a dus impodobitul casei de Craciun la un alt nivel. Acesta a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru cea mai impodobita casa si, bineinteles, se pare ca si pentru cel mai mare consum de electricitate intr-o locuinta normala.

Este pentru a doua oara cand David Richards intra in Cartea Recordurilor. Prima data (anul 2001), acesta a reusit sa isi impodobeasca curtea si casa cu 331.038 decoratiuni (tot de Craciun). De data aceasta, barbatul a hotarat sa ajunga la 500.000, dar se pare ca a depasit numarul ales.

A fost precum o provocare pentru mine. A trebuit sa o fac din nou. M-am gandit ca 500.000 suna foarte bine, este un numar rotund, asa ca m-am pus pe treaba.

Citește și:

Mi-am luat o saptamana intreaga de concediu pentru a pune decoratiunile si nu mi-a fost de ajuns. Din octombrie si pana acum, in fiecare weekend trebuia sa continui cu pregatirile pentru ca toate decoratiunile sa fie puse la punct.” – a declarat pentru TheAtlantic.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.