Hunter Yelton (sase ani) a fost suspendat de la scoala deoarece a pupat mana unei colege, iar reprezentantii institutului au catalogat incidentul ca fiind HARTUIRE SEXUALA.

Alege bucurie pentru copilul tau

Potrivit purtatorului de cuvant al scolii Lincoln School of Schience and Technology din Canon city, copilul a incalcat politica stricta a scolii privind hartuirea sexuala si de aceea acesta a fost suspendat.

foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com

Inca de atunci, scoala a inceput sa primeasca atentie la nivel national, intregul stat sugerand ca reactia conducerii a fost extrema. Expertii in educatie spun ca pedeapsa a fost crunta si nu era necesara.

Acesta este a doua suspendare pentru micul Yelton, care a mai fost suspendat pentru ca a pupat pe obraz aceeasi fata – fetita pe care el a numit-o ca “prietena” mamei sale.

Nu este normal sa spui unui copil de sase ani ca este obligat sa paraseasca scoala doar pentru ca a glumit cu o fata. Cei de la conducerea scolii ar trebui sa ii ajute pe copii sa se formeze si sa inteleaga ce inseamna acela comportament sexual.” – a declarat Feather Berkower, fondator al asociatiei Parenting Safe Children, informeaza alternet.

Video: La doar sase anisori a uimit lumea intreaga. Aceasta fetita este MINUNATA
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: