Setari Cookie-uri

Caz incredibil: Baietel de sase ani, suspendat pentru HARTUIRE SEXUALA! Motivul te va lasa MASCA!

Este incredibil ce se intampla!

Hunter Yelton (sase ani) a fost suspendat de la scoala deoarece a pupat mana unei colege, iar reprezentantii institutului au catalogat incidentul ca fiind HARTUIRE SEXUALA.

Potrivit purtatorului de cuvant al scolii Lincoln School of Schience and Technology din Canon city, copilul a incalcat politica stricta a scolii privind hartuirea sexuala si de aceea acesta a fost suspendat.

foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com

Inca de atunci, scoala a inceput sa primeasca atentie la nivel national, intregul stat sugerand ca reactia conducerii a fost extrema. Expertii in educatie spun ca pedeapsa a fost crunta si nu era necesara.

Acesta este a doua suspendare pentru micul Yelton, care a mai fost suspendat pentru ca a pupat pe obraz aceeasi fata – fetita pe care el a numit-o ca “prietena” mamei sale.

Nu este normal sa spui unui copil de sase ani ca este obligat sa paraseasca scoala doar pentru ca a glumit cu o fata. Cei de la conducerea scolii ar trebui sa ii ajute pe copii sa se formeze si sa inteleaga ce inseamna acela comportament sexual.” – a declarat Feather Berkower, fondator al asociatiei Parenting Safe Children, informeaza alternet.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.