Setari Cookie-uri

Video: Povestea EMOTIONANTA a unei mame! Clipul pe care toti trebuie sa il vedem

Cel mai emotionant clip despre mame.

Te-am simtit. Erai o boaba de mazare, apoi o lamaie, apoi o vanata. Am urmat toate sfaturile primite, am citit 12 carti, am renuntat la cafea! Iti puteai da seama ca eram speriata?

Am vorbit cu tine, ti-am cantat! Nu eram pregatita, dar apoi te-ai nascut: 10 degete micute, 3.6 kilograme. Dragoste… o dragoste mica si grasuta!

Te-am tinut in brate, te-am hranit. Am realizat ca imi voi petrece intreaga viata facand lucruri care sa te faca fericit. Si asta urma sa ma faca pe mine fericita.

Erau momente in care voiam sa renunt. M-ai facut sa ma gandesc daca cumva am innebunit, m-ai facut sa cad in genunchi in fata mamei mele si sa ii spun ca o inteleg… dar apoi AI ZAMBIT si mi-ai spus numele (<<mama>>) si m-ai luat de mana cu degetele tale micute. Crestem… impreuna. Vedem lumea altfel. Imi voi deschide inima si dragostea mea te va coplesi. Si as face-o din nou!

Citește și:

Si vom merge… de mana, pana cand imi vei da drumul! Te-am facut, insa tu m-ai facut o mama!” – este frumosul mesaj care circula acum pe internet!

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.