Setari Cookie-uri

Video: O femeie de 84 de ani a refuzat sa-si vanda casa unui proprietar de mall. Ce a urmat apoi este incredibil!

O lectie de viata direct de la bunica.

O batranica de 84 de ani a refuzat o oferta de un milion de euro. Edith Macefield nu a fost de acord sa isi paraseasca locuinta pentru construirea unui mall.

Casa sa, inconjurata de complexul de mall, a fost sursa de inspiratie pentru filmul UP.

Barry Martin, supraveghetor de constructii, care lucra la complex, s-a imprietenit extrem de repede cu Edith. Barbatul devenise confidentul lui Edith, fiind singurul care trecea pragul casei sale. O vizita destul de des, o ajuta sa mearga la vizitele de rutina la medic si ii asculta povestile.

In momentul in care nu a vrut sa se mute, Edith i-a dat un raspuns care l-a lasat fara cuvinte:

"Unde sa plec? Nu am familie, aceasta este casa mea. Mama mea a murit aici, pe aceasta canapea. M-am intors in America (din Marea Britanie) pentru a avea grija de ea. M-a facut sa promit ca o voi lasa sa moara acasa, si nu in spital. M-am tinut de promisiune. Aici vreau sa mor si eu. In propria mea casa. Pe aceasta canapea." - a marturisit Edith.

Citește și:

Batranica primea non stop oferte pentru a isi parasi locuinta, insa le refuza pe loc. In timp, aceasta devenea tot mai dependenta de Barry. Atunci cand nu a mai putut face fata cu ingrijirea ei, Barry a dus-o la spital pentru asistenta medical. Edith a fost diagnosticata cu cancer pancreatic. Nu i-a fost teama de moarte. Tinea cu dintii de cele doua lucruri importante din viata sa: casa si Barry, singurul sau prieten.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.