Kudika
11 Februarie 2014

O lectie de viata direct de la bunica.

O batranica de 84 de ani a refuzat o oferta de un milion de euro. Edith Macefield nu a fost de acord sa isi paraseasca locuinta pentru construirea unui mall.

Veranda Mall aniverseaza un an de la deschidere, cu un weekend plin de evenimente tematice

Casa sa, inconjurata de complexul de mall, a fost sursa de inspiratie pentru filmul UP.

Barry Martin, supraveghetor de constructii, care lucra la complex, s-a imprietenit extrem de repede cu Edith. Barbatul devenise confidentul lui Edith, fiind singurul care trecea pragul casei sale. O vizita destul de des, o ajuta sa mearga la vizitele de rutina la medic si ii asculta povestile.

In momentul in care nu a vrut sa se mute, Edith i-a dat un raspuns care l-a lasat fara cuvinte:

"Unde sa plec? Nu am familie, aceasta este casa mea. Mama mea a murit aici, pe aceasta canapea. M-am intors in America (din Marea Britanie) pentru a avea grija de ea. M-a facut sa promit ca o voi lasa sa moara acasa, si nu in spital. M-am tinut de promisiune. Aici vreau sa mor si eu. In propria mea casa. Pe aceasta canapea." - a marturisit Edith.

Batranica primea non stop oferte pentru a isi parasi locuinta, insa le refuza pe loc. In timp, aceasta devenea tot mai dependenta de Barry. Atunci cand nu a mai putut face fata cu ingrijirea ei, Barry a dus-o la spital pentru asistenta medical. Edith a fost diagnosticata cu cancer pancreatic. Nu i-a fost teama de moarte. Tinea cu dintii de cele doua lucruri importante din viata sa: casa si Barry, singurul sau prieten.

City Park Mall a lansat

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: