Setari Cookie-uri

Cat timp va dura relatia ta? Facebook prezice viitorul tau sentimental

Din postarile Facebook iti poti da seama cat dureaza o relatie.

Facebook poate prezice daca relatiile sentimentale ale utilizatorilor sai sunt doar aventuri sau este vorba de ceva mai serios decat atat, potrivit unui studiu facut public de reprezentantii retelei de socializare, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Mentinerea starii "intr-o relatie" timp de peste trei luni sugereaza ca aceasta ar putea dura o perioada mai lunga, potrivit datelor Facebook.

Folosind informatiile furnizate de utilizatorii platformei Facebook, cercetatorul Bogdan State a analizat starile de relatie ale membrilor din Statele Unite ale Americii, in perioada 2008 - 2011.

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

State a observat ca starea de relatie a fost cel mai important factor care a prezis daca aceasta va dura sau nu.

"Aproape jumatate dintre relatiile de pe Facebook care au supravietuit trei luni prezinta o mai mare probabilitate de a dura peste patru ani", a spus State.

Citește și:

Studiul nu a inclus persoanele care erau casatorite si s-a concentrat pe membrii care aveau cel putin 23 de ani.

"Cu fiecare luna care trece, din ce in ce mai multe relatii subrede se incheie, lasand o proportie mai mare de relatii solide in jur", a spus State. "Acest lucru este exact ceea ce vedem in datele noastre", a adaugat acesta.

Analizand despartirile pe sezoane, reprezentantii Facebook au descoperit ca cele mai multe relatii se incheie in timpul verii. De asemenea, s-a observat ca au fost mai multe despartiri in 2011 decat in oricare alt an.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.