Setari Cookie-uri

Video experiment: Cum reactioneaza trecatorii cand vad ca un copil este rapit?

Trebuie sa vezi asta.

"Cea mai mare frica a mea ca adolescent a fost sa nu fiu rapit. Veneam mai devreme acasa de la scoala si stateam pe peluza din fata casei pana cand parintii mei ajungeau acasa pentru ca simteam ca cineva este in casa, asteptandu-ma. Acest filmulet a fost o modalitate de a imi exprima teama intr-un mod artistic si, de asemenea, sa arat de ce este important sa nu stai cu mainile in san si sa actionezi cand esti pus in fata unei asemenea situatii. Copiii sunt nervosi cand se afla in asemenea momente si le este teama atunci cand sunt in jurul persoanei care le-a rapit, asa ca depinde de noi sa intelegem ca sunt in pericol.

Acest clip nu va aduce inapoi niciunul dintre ingerii disparuti pana acum, insa ar putea ajuta la prevenirea disparitiei copiiilor." – este mesajul care insoteste clipul.

Ce se intampla in filmulet? Un copil fuge catre un necunoscut si spune ca s-a ratacit de mama sa, iar un om cu geaca cu gluga a venit si a incercat sa il rapeasca. Uite cum reactioneaza trecatorii intr-un asemenea moment.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.