Setari Cookie-uri

Video: Un roman a ajuns in finala Britanicii au Talent dintr-o prostie! Clipul face furori pe internet

Romanul care face istorie la Britanicii au Talent.

Il mai tineti minte pe Tarky? Daca nu, va reimprospatez eu memoria - este homosexualul care s-a gandit sa isi faca reclama pe spatele lui Mihai Traistariu. Tarky a aparut peste noapte la tv, declarand ca are o relatie cu artistul.

Din pacate pentru el, Traistariu l-a dat in judecata si a castigat procesul, barbatul ajungand la sapa de lemn si toti banii pe care i-a primit pe de urma publicitatii a trebuit sa ii ofere ca daune morale.

De doi ani Tarky locuieste in Marea Britanie si lucreaza la un restaurant (chelner). Acesta a hotarat sa isi incerce norocul la show-ul Britanicii au Talent (Britain's Got Talent), unde a cantat piesa Sex Bomb. La scurt timp dupa ce a urcat pe scena, trei dintre jurati l-au procopsit cu un X. Comediantul David Walliams (cel de-al patrulea jurat) a inceput sa danseze in timpul show-ului si a refuzat sa apese butonul. Simon s-a enervat si a decis sa il apese pentru el.

Citește și:

David, nervos ca juratul suprem a luat decizia in locul lui, a apasat Golden Buzzer, un buton pe care juratii il pot folosi o singura data pentru a salva concurentii respinsi. Si uite asa Tarky al nostru a fost trimis direct in finala.

Nu vi se pare ca este ceva putred la mijloc?

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.