Setari Cookie-uri

Veste trista despre Paddy, dansatoarea de 79 de ani. Ce a patit inainte de semifinale?

Necazuri pentru dansatoarea Paddy.

O mai stiti pe Paddy Jones, dansatoarea de 79 de ani, care l-a facut pe marele Simon Cowell ("inventatorul" show-ului Britanicii au Talent) sa isi ceara scuze ca a apasat butonul de X?

Din cauza repetitiilor dese si lungi, batranica a suferit un accident si este posibil sa nu mai poata participa in semifinalele concursului. In timpul dansului, Paddy a cazut si si-a rupt cateva coaste.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

"Este o accidentare destul de serioasa pentru o femeie de 79 de ani. Producatorii vor lua o decizie in ceea ce priveste participarea ei la urmatorul show live imediat ce vor avea mai multe informatii. Dar este o situatie dificila" - a declarat purtatorul de cuvant Britanicii au Talent, informeaza Dailymail.

Paddy, insotita de partenerul sau de dans, Nico, au vrut sa isi incerce norocul si au mers la auditiile Britanicii au Talent. Cei doi au inceput cu un dans lent si miscari banale, aproape plictisitoare. Simon Cowell nu a parut impresionat de ce stiu sa faca, asa ca le-a dat "X" fara a sta pe ganduri. Si de atunci a inceput nebunia - un numar de salsa profesionist, cu miscari perfecte si greu de executat. Juratii au ramas cu gura cascata, iar cei din sala nu stiau cum sa reactioneze.

Citește și:

Imediat dupa finalul numarului, Simon a tinut mortis sa isi ceara scuze pentru ca a dat X prea devreme si nu le-a oferit sansa sa isi prezinte numarul:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.