Setari Cookie-uri

Iti faci selfie? Atunci trebuie sa citesti asta!

Ce spune selfie-ul despre tine?

Peste 40% dintre persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani isi fac cel putin un selfie in fiecare saptamana, iar femeile realizeaza de 1,3 ori mai multe fotografii de tip autoportret decat barbatii, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unui infografic realizat de o companie de electronice, femeile isi fac de 1,3 ori mai multe selfie-uri decat barbatii.

De asemenea, multi dintre cei care isi fac selfie-uri le editeaza inainte de a le publica.

Astfel, principalele editari asupra unei fotografii de tip selfie sunt in ceea ce priveste petele de pe piele (33%), forma fetei (16%), nuanta pielii (15%), dimensiunea ochilor (5%), buze (5%) si culoarea ochilor (4%).

Doar 2% dintre participantii la acest sondaj au declarat ca nu au modificat niciodata un selfie.

De asemenea, hashtagul "#selfie", desi pentru unii ar putea parea o noutate, a fost folosit pentru prima data la o fotografie distribuita pe site-ul Flickr, in 2004.

Citește și:

Totodata, fotografia realizata in 1839 de Robert Cornelius, un pionier american in domeniu, este considerata a fi prima poza de tip selfie din istorie.

"Selfie" reprezinta o fotografie a unui utilizator realizata de el insusi cu o camera digitala, cu scopul de a o publica ulterior pe o retea de socializare.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.