Setari Cookie-uri

Asta inseamna dragoste adevarata! Au fost casatoriti 62 de ani si au murit la patru ore diferenta

Iata dovada ca sufletele pereche EXISTA.

Sufletele pereche EXISTA: Au fost casatoriti 62 de ani si au murit la patru ore diferenta

Don si Maxine Simpson sunt adevarate vedete pe internet, dupa ce articolul despre ei din presa locala a devenit viral. Cei doi au fost casatoriti timp de 62 de ani si au murit tinandu-se de mana… la doar patru ore distanta. Nepoata cuplului, Melissa Sloan, a spus aceasta poveste ziarelor locale, informeaza Dailylife.

Este vorba doar despre frumusete; povestea lor este cu adevarat frumoasa.” – spune tanara.

foto interior si prima pagina: maini de batrani, Shutterstock

In urma cu doua saptamani, Don a cazut si si-a fracturat soldul; de atunci el se simtea tot mai rau pe fiecare zi. Maxine a fost diagnosticata cu cancer la inceputul anului; boala se extindea destul de repede.
Hotarati sa ii tina impreuna pana la sfarsit, membrii familiei au hotarat ca Don si Maxine sa ramana in aceeasi camera pentru a primi ingrijiri. Paturile lor au fost puse unul langa altul, astfel incat sa isi poata atinge mainile. Aceasta a fost cea mai buna decizie.

Citește și:

Bunica s-a trezit si l-a vazut langa ea. L-a luat de mana. Atunci si-a dat ultima rasuflare. M-am dus la ea sa o verific… murise” – spune Sloan.

Nepoata cuplului spune ca imediat ce corpul lui Maxine a fost scos din camera, bunicul ei a murit.

I-au luat corpul neinsufletit si l-au scos din camera, iar eu mi-am intors privirea catre bunicul meu. Respira foarte greu si apoi a murit si el. A murit dupa patru ore de la moartea ei.” – a adaugat femeia.

Don si Maxine s-au cunoscut la o petrecere si s-au casatorit dupa cativa ani. Acestia au fost pasionati de calatorie si au reusit sa vada aproape intreaga lume impreuna. Isi faceau prieteni peste tot pe unde mergeau.

Cel mai important lucru pe care il aveau in comun era dragostea pe care si-o purtau reciproc. Nimic nu conta pentru Don daca era cu sotia lui frumoasa, iar Maxine era fericita cand sotul ei era fericit. Isi purtau de grija si se iubeau ca in prima zi. Ei au avut ceea ce acestei generatii ii lipseste cu desavarsire: iubire, intelegere si dragoste adevarata pana la sfarsit.” – a spus Sloan, nepoata cuplului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.