Setari Cookie-uri

Video: Faceti cunostinta cu femeia cu trei sani!

Tot internetul vorbeste despre ea.

Numele ei este Jasmine Tridevil si are numai 21 de ani. Tanara a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a si-a mai pus inca un san. Da, exact - ea este prima femeie cu trei sani.

Motivul pentru care a vrut sa fie diferita este simplu: aceasta nu vrea sa aiba niciodata o relatie si numai gandul ca poate fi atractiva o inspaimanta.

Jasmine a vizitat 50 de medici pana l-a gasit pe acela care a fost de acord sa faca o asemenea procedura chirurgicala. Este vorba despre un doctor din Florida, Tampa, care a ajutat-o pe tanara sa isi vada visul implinit, nefiindu-i teama ca i se poate retrage licenta din cauza faptului ca a incalcat codul de etica profesionala.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu voiam sa fiu atractiva pentru barbati. Nu vreau sa am relatii amoroase cu barbatii." - spune tanara. Aceasta a platit peste 20.000 de dolari pentru operatia sa.

Citește și:

Motivul pentru care aceasta s-a transformat intr-un extraterestru este simplu: tanara isi doreste cu orice pret sa devina cunoscuta. Aceasta are deja propria pagina de Facebook, un cont de Instagram si este populara pe Twitter. Ea a angajat si un cameraman, care o insoteste peste tot, in speranta ca cineva sa o vada si sa ii propuna sa aiba propriul show tv. (Daca Kim Kardashian a obtinut un reality show de milioane de dolari dupa un sex tape, cum sa nu devina celebra si femeia cu trei sani?)

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.