Setari Cookie-uri

Video: Acest barbat isi lasa catelul singur acasa. Ce se intampla apoi te va emotiona pana la lacrimi

Clipul de 60 de secunde care iti poate schimba viata.

Acest filmulet a strans aproape 10 milioane de vizualizari in doar cateva zile de postare si este un clip de promovare al berii Budweiser.

Clipul se numeste Friends are waiting (Prietenii asteapta) si prezinta o poveste destul de emotionanta; este vorba despre o prietenie adevarata intre un catel si stapanul sau. Catelusul a fost adoptat inca de la primele saptamani si a crescut alaturi de stapanul sau.

Intr-o zi, barbatul iese in oras cu prietenii si isi lasa animalul de companie acasa, spunandu-i ca se intoarce imediat. Catelul asteapta ore intregi si sta treaz toata noaptea, entuziasmandu-se la fiecare masina care trece prin fata casei.

Barbatul ajunge acasa dimineata, iar cainele ii sare in brate. Pentru a nu conduce dupa ce a baut cateva beri, tanarul a decis sa isi petreaca noaptea la prieteni, intorcandu-se in siguranta acasa a doua zi.

Citește și:

Morala povestii?

Data viitoare cand iesi, asigura-te ca ai un plan pentru a ajunge acasa in siguranta. Prietenii tai conteaza pe tine. (Next time you go out, be sure to make a plan to get home safely. Your friends are counting on you.) - este mesajul clipului.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.