Setari Cookie-uri

Video: Acest tanar l-a facut pe Stefan Banica Jr sa planga in fata a mii de oameni

Povestea incredibila a unui tanar de doar 16 ani.

Varga Rafaelo are numai 16 ani si de la trei luni a fost dat catre un centru de plasament. Tanarul este beneficiar al Protectiei Copilului Satu Mare. La numai trei zile dupa nastere, mama lui a fugit din spital, lasandu-l pe Rafaelo in grija asistentelor si doctorilor.

"Asa stiu, ca nu a vrut sa ma ia. Adica nu i-am trebuit. Pai m-a facut la 14 ani. Si tatal meu.. am inteles ca el avea 18 ani. A fost o joaca pentru ei. M-a lasat in spital. Asistentele si doctorii incearca sa dea copilul la familie inapoi. Mama m-a luat si am inteles ca m-a aruncat intr-un cos de gunoi. Altcineva zice ca m-a lasat intr-o sura. Acum... eu ce sa zic?" - spune tanarul.

"Ma gandesc ca la 18 ani ce o sa fac cand o sa ies din casa de copii? Ma tem si stau noaptea si ma gandesc ce urmeaza." - a adaugat Rafaelo.

Povestea lui a fost extrem de emotionanta nu doar pentru public, cat si pentru jurati. In momentul in care tanarul a inceput sa cante, lui Stefan Banica Jr i-au dat lacrimile si nu si-a mai putut stapani plansul.

Citește și:

Varga Rafaelo a ales sa se prezinte in fata juratilor X Factor cu doua piesa: O stea (Deep Central) si Cum am ajuns sa te iubesc - melodia marelui Stefan Banica, tatal lui Stefan Banica Jr.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.