Setari Cookie-uri

Foto: 5 Transformari EXTREME cu ajutorul operatiilor estetice. Toata lumea rade de ei

Inainte si dupa ce au incercat operatiile estetice.

Persoane care nu stiu cand sa spuna Stop! Au ales sa arate precum niste manechine prost realizate doar de dragul operatiilor estetice.

Iata care sunt cele mai oribile transformari ale unor persoane normale.

1. Victoria Wild

Victoria Wild are 30 de ani si a ajuns la concluzia ca este prea banala si ca vrea sa schimbe ceva la aspectul fizic; in timp ce unele femei vor sa arate precum idolii lor (Kim Kardashian, Britney Spears sau alte vedete), altele precum Papusile Barbie, Victoria Wild a vrut sa fie diferita de toate celelalte femei - asa ca a luat decizia de a se transforma intr-o PAPUSA GONFLABILA!

Victoria a muncit din greu pentru a isi permite aceste transformari - ea a cheltuit aproape 50.000 de dolari pe operatii precum rinoplastia, implanturi permanente in buze, botox si trei interventii chirurgicale in zona sanilor pentru un bust de marimea 32G... si toate astea pentru a arata precum o papusa gonflabila.

Citește și:

foto: captura Youtube

2. Celso Santebanes

Celso Santebanes, un tanar de doar 20 de ani, a cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arata precum papusa lui - Ben.

Modelul si-a facut patru interventii doar in zona fetei (la maxilar, barba si nas) pentru a ajunge la aspectul dorit. Se pare ca tanarul chiar are posibilitatea de a isi recupera toti banii cheltuiti pe interventiile chirurgicale - o companie isi doreste sa faca o papusa Ken care sa ii semene in totalitate.

foto: Instagram

3. Valeria Lykyanova

Multe fetite iti petrec intreaga copilarie jucandu-se cu papusile Barbie, pe cand altele isi doresc cu disperare sa arate ca aceste papusi. Este si cazul Valeriei Lukyanova, o tanara in varsta de doar 21 de ani, care a facut tot posibilul pentru a semana cu papusa Barbie informeaza DailyMail.

Talie minuscula, sani imensi, ochi albastri si par lung… toate acestea o transforma intr-un manechin din plastic. Tanara a cheltuit mii de euro pentru a ca visul sau sa devina realitate, apeland de nenumarate ori la operatiile estetice.

Citește și:

foto: Facebook

4. Justin Jedlica

Justin Jedlica are 32 de ani si nu este multumit de aspectul sau fizic. Acesta a cheltuit peste 100.000 de dolari pe operatiile estetice (19 la numar) pentru a fi diferit de ceilalti barbati si, cel mai important, pentru a arata precum papusa Ken, partenerul lui Barbie.

Justin si-a modificat trasaturile fetei si, cel mai socant lucru, e ca si-a pus silicoane in sani pentru a parea ca are muschi ( nu ii place sa mearga la sala si sa faca munceasca pentru a arata bine), dar si in fund pentru a ii face concurenta lui Kim Kardashian:

Imi place sa ma schimb. Cu cat operatia este mai ciudata, cu atat mai bine. De ce sa ma opresc? Am inceput cu fundul. Apoi mi-am facut pieptul. Oamenii veneau la mine si imi spuneau << Justin, arati incredibil, dar nu ai brate deloc.>> Asa ca apoi mi-am cautat doctori care fac implanturi de bicepsi si tricepsi.” – a declarat Justin intr-un interviu recent.

Citește și:

foto: captura Youtube

5. Jasmine Tridevil, femeia cu trei sani

Numele ei este Jasmine Tridevil si are numai 21 de ani. Tanara a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a si-a mai pus inca un san. Da, exact - ea este prima femeie cu trei sani.

Motivul pentru care a vrut sa fie diferita este simplu: aceasta nu vrea sa aiba niciodata o relatie si numai gandul ca poate fi atractiva o inspaimanta.

Jasmine a vizitat 50 de medici pana l-a gasit pe acela care a fost de acord sa faca o asemenea procedura chirurgicala. Este vorba despre un doctor din Florida, Tampa, care a ajutat-o pe tanara sa isi vada visul implinit, nefiindu-i teama ca i se poate retrage licenta din cauza faptului ca a incalcat codul de etica profesionala.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.