Setari Cookie-uri

Video: Acesta este cel mai tare clip pe care il vei vedea astazi!

Awww, cat de dulce este.

Reprezentantii companiei filipineza Amnum Materna au realizat un clip de promovare, care a devenit viral peste noapte - acesta prezinta primele trei luni de sarcina si schimbarile prin care trece o mama.

Ceea ce face acest clip atat de special este faptul ca toate aceste evenimente sunt vazute prin ochii bebelusului.

Eu m-am indragostit de bebel!

"Buna, mami! Aceasta este prima noastra zi impreuna, insa tu nu stii inca de existenta mea... am vrut sa iti fac o surpriza, asa ca SURPRIZAAAA! Eram atat de micuta, insa inima ta mare, mare m-a facut sa cresc, sa cresc si sa cresc. Hmm, mananci bacon? Mmm, mi-este atat de foame, mama. Bacon, bacon, bacon, bacon...Vreau sa mananc tot baconul din lume!

Ups, greturile de dimineata... Imi pare rau, mama. Sper sa te simti mai bine! Este ok, tu esti cea mai frumoasa! Oh, mami, uite cum cresc... Uite, mami, am degetele. Cresc cu tine si este atat de amuzant. Imi plac zilele in care ne facem exercitiile impreuna si mancarica pe care o mancam amandoua...Dar acum cred ca vreau sa trag un pui de somn. Sper sa cresc cat mai repede... ca sa te pot imbratisa, sa te pot saruta. Deocamdata, va trebui sa visez la acele momente.

Citește și:

Te iubesc, mami... te iubesc din prima noastra zi impreuna... si te iubesc mai mult si mai mult, si mai mult..."

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.