Setari Cookie-uri

Directorul unei companii si-a dat demisia dupa ce a primit o scrisoare de la fiica lui de 10 ani

Barbatul care facea 100 de milioane de dolari pe an a renuntat la slujba lui.

Mohamed El-Erian, fost CEO al companiei PIMCO, companie cu un venit de peste 3 miliarde de dolari pe an, a renuntat la jobul sau in momentul in care fiica lui i-a inmanat o lista simpla cu lucrurile pe care el le-a pierdut din cauza faptului ca nu ii era niciodata alaturi.

Managerul castiga 100 de milioane de dolari pe an; pentru a pune capat numeroaselor speculatii care au aparut in presa, Mohamed El-Erian a oferit un interviu in care a marturisit motivul plecarii sale subite: intr-o dimineata, fiica lui i-a inmanat o foaie pe care erau trecute 22 lucruri pe care el le-a ratat din cauza programului ocupat:

"Intr-o dimineata am rugat-o pe fiica mea sa se spele pe dinti, insa ea refuza sa ma asculte. I-am spus ca pana acum ea nu avea nimic de obiectat la cerintele mele; m-a rugat sa astept putin, a fugit pana in camera si s-a intors cu o foaie de hartie usor mototolita. Facuse o lista cu 22 de momente importante din viata ei, pe care eu le pierdusem pentru ca eram ocupat cu munca. Acel moment a fost ca un dus rece pentru mine.

Citește și:

M-am simtit ingrozitor. Aveam o scuza buna pentru fiecare eveniment de la care lipsisem. Calatorii, sedinte si intalniri importante, telefoane urgente, probleme care nu sufereau amanare. Dar mi-am dat seama ca ratam un aspect cu mult mai important. Atat cat am putut sa-mi dau seama pe moment… nu mai puteam controla echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, iar acest lucru afecta relatia pe care o aveam cu fiica mea. Nu-mi facem destul timp pentru ea.", - a declarat Mohamed El-Erian pentru TIME, informeaza Adevarul.

Sunt primul care recunoaste faptul ca sunt extrem de norocos ca am putut permite sa-mi ordonez viata altfel. Din pacate, nu toata lumea are parte de luxul acesta. Dar, sa speram, pe masura ce companiile ofera mai multa importanta echilibrului dintre viata personala si cea privata, tot mai multe persoane vor putea sa se orienteze si spre lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ele“ - a adaugat fostul CEO.

Citește și:

foto interior si prima pagina: fetita cu aripi de fluture, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.