Setari Cookie-uri

5 evenimente recomandate pentru acest weekend

Distractii pentru sfarsit de saptamana.

Am intrat in octombrie si ne-am gandit ca ar fi bine sa stiti de pe acum care sunt evenimentele faine din acest weekend.

Asociatia 4 Culture anunta editia a 9-a eXplore dance festival, ce se va desfasura intre 3-26 octombrie 2014, la WASP – Working Art Space and Production si la MNAC – Muzeul National de Arta Contemporana. eXplore dance festival aduce inca o data in fata publicului sau un program concentrat si intens, ce chestioneaza miscarea si prezenta corpului, testand limitele tehnologiei versus arta conceptuala, dezvoltand dramaturgii in miscare si adresandu-se unui public extins.

Pe 25 septembrie 1913 se nastea Maria Tanase, iar Green Hours 22 Jazz Cafe sarbatoreste acest lucru in weekend, cand Maria Raducanu va cand melodiile Mariei Tanase.

Pe 3 octombrie a inceput Festivalul Racilor. Suntem asteptati la cea mai mare fiertura de raci si scoici din Europa. Peste 5 tone de raci si o tona de midii vor fi preparate in aer liber, in fata dumneavoastra, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, intre 3 si 5 octombrie.

Citește și:

Nu trebuie sa uitam nici de AERONAUTIC SHOW, cel mai important festival de acest gen din Romania, care va avea loc sambata, 4 octombrie, pe Lacul Morii din Capitala, incepand cu ora 16.30. Jurgis Kairys, campion mondial la acrobatie aeriana, este invitat special, la cea de-a cincea editie a festivalului AERONAUTIC SHOW din Bucuresti.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urma este finalul Bucharest Art Week.

Pe 4 octombrie se organizeaza closing party la spatiul alternativ Dianei 4, eveniment care va insoti vernisajul ”Ghost Host” al artistului Alex Baciu.

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro.

foto interior si prima pagina: pancarta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.