Setari Cookie-uri

Viral: Scrisoare deschisa catre fosta sotie, care mi-a fost prietena si partenera de viata timp de 20 de ani

Milioane de oameni au dat share acestei povesti.

Ei bine, astazi casnicia noastra se incheie in sala 2-D.

Sa fiu sincer, mi se pare ireal. In urma cu cateva luni, cand am ajuns la aceasta concluzie m-am simtit ca si cum lumea se apropie de final. Adevarul este ca mi-a fost foarte frica de viitorul meu fara tine. Dar acum, asteptand aici, pare mult mai normal. Pot sa supravietuiesc. Am citit un proverb german care spunea cam asa „Teama face lupul si mai mare decat este in realitate.”. Mi-a fost cu adevarat frica sa traiesc fara tine. Ai fost singura persoana care s-a aflat langa mine pentru atatia ani. Iti datorez atat de multe pentru acesti 20 de ani. Asa ca m-am gandit sa iti spun cateva lucruri in aceasta prima zi din noua noastra relatie. Stiu ca este ciudat faptul ca iti scriu chiar astazi, insa viata trece prea repede si nu exista timp pentru a gasi cuvintele potrivite. Asa sa permite-mi sa impartasesc cu tine cateva cuvinte si sentimente...

Citește și:

foto interior si prima pagina: despartire, Shutterstock


Meriti un premiu pentru acesti 20 de ani in care m-ai suportat

Amandoi stim ca sunt dificil de iubit. Nu dorm mult, fac glume in orice situatie si ma port prosteste. Am riscat foarte multe in toti acesti ani. Aceasta este problema in a fi casatorit cu o persoana care isi urmareste visele. Esti tras in aventuri pe care nici macar nu ti le-ai dorit. Am realizat prea tarziu ca multe dintre visele mele au devenit adevarate cosmaruri pentru tine. Pasiunile mele m-au condus intotdeauna.

Iar viata mea consta in urmarirea lucrurilor noi si construirea unor alte planuri. In multe feluri, viata mea este ca o camera plina de dinamita.. si stau in acea camera, jucandu-ma cu chibrituri. Dar asteapta... tu ai fost tot timpul alaturi de mine, linistindu-ma si ridicandu-ma atunci cand a fost nevoie. Acum realizez, chiar daca am avut succes, a fost un drum lung si dificil pentru cei pe care ii iubesc. Pentru asta... imi pare cu adevarat rau.

Citește și:

Aceasta a fost o decizie foarte buna

Amandoi stim ca 50% dintre casnicii ajung la divort... dar celelalte 50% ajung la moarte. Deci am evitat o catastrofa aici :)

Esti o mama incredibila

Dragostea si bunatatea ta pentru copii este cel mai frumos lucru la tine. Niciodata nu vei sti cat de mult am incercat sa fiu ca tine in cresterea celor doi copii ai nostri. Cumva, respiri dragoste...

Vreau sa fii fericita

Meriti sa fii fericita. Sa fii casatorita poate fi un adevarat cosmar. Presiunile de a avea o casnicie buna sunt prea mari; acestea au facut ca relatia noastra sa se destrame. Sincer, sunt fericit ca nu trebuie sa te mai lupti si cu problema asta. In ceea ce ma priveste, stiu ca asta trebuie sa fac. Dar tu meriti o viata frumoasa si linistita... si sunt fericit ca in sfarsit ai parte de ea.

Ca sa stii.. daca as da timpul inapoi, m-as casatori din nou cu tine... chiar daca as sti ca se va ajunge tot aici, la divort

Citește și:

Da, avem trei copii incredibili, dar chiar daca nu ar fi fost Chloe, Titus si Silas.. tot pe tine te-as fi ales. Sunt o persoana mai buna si complet diferita de cea din tinerete... si asta doar datorita tine. Nu imi pot imagina cum as fi putut trece prin viata daca nu erai tu.

Nu mai petrece timpul pe WebMD (agregator de studii medicale)

Durerile de cap nu inseamna neaparat cancer la creier. Vorbesc serios! Este SUPER rar. Poti fi incapatanata. Persoanele ca tine traiesc mai mult decat toti pe care ii cunosti. Lasa ca moartea sa fie o surpriza. Bucura-te de anii frumosi si multi pe care ii ai de trait.

Nu ma poti convinge sa nu te mai iubesc

Sincer, am incercat sa imi conving inima sa te urasca... dar nu am reusit. Esti prea buna ca persoana. Cel mai important lucru care m-a impresionat in despartirea noastra a fost cat de usor ne-am putut reimprieteni. Pentru noi, acesta este momentul in care „noi” ne-am reunit. Si ma bucur foarte mult ca putem fi prieteni in continuare. Imi place ca inca putem vorbi despre copii, viata, planuri, filme, muzica si ce persoana faimoasa a murit. Ma simt bine in preajma ta.

Citește și:

Voi fi intotdeauna langa tine si te voi ajuta cand vei avea nevoie

Imi place ca mergi la scoala si descoperi noi lucruri. Voi fi intotdeauna in preajma ta in cazul in care vei avea nevoie de ajuta... pentru ca esti importanta pentru mine. Intotdeauna vei fi.

Daca divortul nostru m-a invatat ceva, atunci acesta este acel lucru: daca stiam ca ne vom desparti dupa 20 de ani de casnicie, as fi facut mai multe abdomene.

Sa intalnesc noi persoane va fi destul de interesant. Dar un prieten de-al meu mi-a facut profil pe un cont de dating si sunt sigur ca voi avea numeroase intalniri destul de curand.

Nu sunt prost. Stiu ca o femeie ca tine nu va fi singura prea mult timp

Esti foarte usor de iubit. Si vreau sa stii ca voi fi prieten cu barbatul pe care il vei alege sa il iubesti. Ii voi spune povesti amuzante cu tine cand voi putea. Dar asta este de asteptat pentru ca stii cum sunt eu de fapt.

Citește și:

Cred ca asta am avut de zis. M-am gandit foarte mult la aceasta zi. Si stiu ca singurul lucru pe care mi-l doresc este ca „noi” sa fim in regula. Suna prostesc sa vreau sa ni se termine casnicia intr-un mod bun. Dar ma tot gandesc la filmul ala vechi The Lion in Winter. Cand fiii, aflati in temnita, cred ca il aud pe Henry coborand scarile ca sa ii omoare.

Richard spune „Este aici. Nu va obtine ce isi doreste de la noi. Nu il lasa sa vada ca il implori. Accepta soarta ca un barbat!

Geoffrey raspunde „Tu, prostule! De parca felul in care mori conteaza!

Richard spune „Ei bine, cand moartea este singura care a ramas, conteaza foarte mult sa fie cu demnitate.
A fost o adevarat onoare sa fii a mea timp de 20 de ani. Va fi privilegiul meu sa fiu prietenul tau apropiat pentru restul vietii.

Asa ca voi incheia aceasta scrisoare cu cateva cuvinte de la Cyndi Lauper:

Citește și:

Daca esti pierdut poti sa privesti in fata... si ma vei gasi pe mine
Oricand si oriunde;
Daca vei cadea, eu te voi prinde.
Voi astepta... oricand si oriunde.

Cu toata dragostea mea,
Michael.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.