Setari Cookie-uri

Viral: Scrisoare deschisa de la o femeie catre copilul pe care planuieste sa il avorteze

O femeie a postat pe internet o scrisoare catre copilul ei nenascut. Ceea ce face acest caz special este faptul ca femeia planuieste sa avorteze copilul.

Micutule Lucru,

Te pot simti acolo. Mananc dublu si am jumatate din energia pe care o aveam. MI se frange inima pentru faptul ca nu simt bucuria pe care ar trebui sa o simt. Imi pare rau si, in acelasi timp, nu imi pare rau.

Imi pare rau ca acesta este momentul in care iti spun La Revedere. Sunt trista ca niciodata nu voi ajunge sa te intalnesc. Ai putea avea ochii tatalui tau si nasul meu si ne-am putea face singuri traditii, sa fim o familie. Dar, Micutule Lucru, ne vom reintalni.Iti promit ca data viitoare cand voi vedea acel albastru dublu, data viitoare cand vom fi pe aceeasi lungime de unda, voi fi pregatita pentru tine.

foto interior si prima pagina: femeie insarcinata, Shutterstock.com

Micutule Lucru, vreau sa fii fericit. Mai mult decat vreau ca mie sa mi se intample lucruri frumoase, vreau ca tu sa ai parte de cele mai bune lucruri pe viitor. Din acest motiv nu pot fi mama ta acum. Eu sunt inca in crestere. Nu ar fi normal sa te aduc pe aceasta lume, unde sunt bantuita de fantome ale vietii pe care le-am trait.

Citește și:

Vreau sa ai parte de toate lucrurile pe care eu nu le-am putut avea cand eram copil. Vreau sa fii mai bun decat am fost eu vreodata si mai puternic decat as putea fi. Nu iti pot face exact ce mi s-a facut mie: sa plantez o seminta din dragoste si spontaneitate si sa sper ca va creste perfect.

Dragostea si spontaneitatea sunt frumoase, dar nu sunt suficiente. Si in timp ce eu am pregatite o gramada de vise, visele nu sunt un instrument suficient de puternic pentru a construi un viitor mai bun.

Nu te pot aduce aici. Nu asa.

Te iubesc, Micutule Lucru, si imi doresc ca circumstantele sa fie altele. Iti promit ca te voi revedea si ca data viitoare imi vei putea spune Mama.

post oficial: Reddit

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.