Setari Cookie-uri

Regulile pe care nu le veti invata la scoala

Daca viata este un joc, acestea sunt regulile ei!

Unii spun ca acesta este o parte din discursul tinut de Bill Gates in timpul unei vizite la o facultate.

Regula 1: Viata nu este dreapta; obisnuieste-te cu asta!

Regula 2: Persoanelor nu le pasa de tine. Lumea se asteapta sa realizezi ceva INAINTE de a te simti bine in pielea ta.

Regula 3: Nu vei face 40.000 de dolari pe an imediat ce iesi de pe portile scolii sau ale facultatii. Nu vei fi vice-presedinte, nu vei avea o masina cu telefon incorporat pana cand nu vei face ceva sa meriti aceste lucruri.

Regula 4: In cazul in care consideri ca profesorul este dificil, asteapta momentul in care vei avea un sef. El nu are mandat.

Regula 5: Intorsul burgerilor nu este o injosire. Bunicii tai au avut un alt cuvant pentru intorsul burgerilor: au numit-o “demnitate”.

Regula 6: Daca o dai in bara, nu este vina parintilor tai, asa ca nu te mai vaita pentru greselile facute, ci invata din ele.

Citește și:

Regula 7: Inainte de a te naste, parintii tai nu erau atat de plictisitori precum sunt acum. Au ajuns asa pentru ca ti-au platit facturile, ti-au curatat hainele si te-au ascultat vorbind despre cat de tare esti tu. Asadar, inainte de a salva padurea tropicala de parazitii din generatia parintilor tai, incearca sa iti “deparazitezi” dulapul din camera ta.

Regula 8: Poate ca scoala se descurca foarte bine cu invingatorii si invinsii, insa viata nu! In unele scoli, conducerea a sters notele mici primite; profesorii iti ofera mai multe oportunitati de a raspunde pana cand vor obtine raspunsul corect. Acest sistem nu are nicio asemanare cu viata reala.

Regula 9: Viata nu este impartita in semestre. Verile nu sunt libere si foarte putini angajatori sunt interesati sa te ajute sa te regasesti. Ocupa-te de asta in timpul tau liber.

Citește și:

Regula 10: Emisiunile tv nu sunt viata reala. In viata reala, oamenii sunt nevoiti sa plece din cafenele si sa mearga la munca.

Regula 11: Fii dragut cu tocilarii; exista sanse imense sa ajungi sa lucrezi pentru unul.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.