Regulile pe care nu le veti invata la scoala

Regulile pe care nu le veti invata la scoala

Daca viata este un joc, acestea sunt regulile ei!

Unii spun ca acesta este o parte din discursul tinut de Bill Gates in timpul unei vizite la o facultate.

Regula 1: Viata nu este dreapta; obisnuieste-te cu asta!

Regula 2: Persoanelor nu le pasa de tine. Lumea se asteapta sa realizezi ceva INAINTE de a te simti bine in pielea ta.

Regula 3: Nu vei face 40.000 de dolari pe an imediat ce iesi de pe portile scolii sau ale facultatii. Nu vei fi vice-presedinte, nu vei avea o masina cu telefon incorporat pana cand nu vei face ceva sa meriti aceste lucruri.

Regula 4: In cazul in care consideri ca profesorul este dificil, asteapta momentul in care vei avea un sef. El nu are mandat.

Regula 5: Intorsul burgerilor nu este o injosire. Bunicii tai au avut un alt cuvant pentru intorsul burgerilor: au numit-o “demnitate”.

Regula 6: Daca o dai in bara, nu este vina parintilor tai, asa ca nu te mai vaita pentru greselile facute, ci invata din ele.

Regula 7: Inainte de a te naste, parintii tai nu erau atat de plictisitori precum sunt acum. Au ajuns asa pentru ca ti-au platit facturile, ti-au curatat hainele si te-au ascultat vorbind despre cat de tare esti tu. Asadar, inainte de a salva padurea tropicala de parazitii din generatia parintilor tai, incearca sa iti “deparazitezi” dulapul din camera ta.

Regula 8: Poate ca scoala se descurca foarte bine cu invingatorii si invinsii, insa viata nu! In unele scoli, conducerea a sters notele mici primite; profesorii iti ofera mai multe oportunitati de a raspunde pana cand vor obtine raspunsul corect. Acest sistem nu are nicio asemanare cu viata reala.

Regula 9: Viata nu este impartita in semestre. Verile nu sunt libere si foarte putini angajatori sunt interesati sa te ajute sa te regasesti. Ocupa-te de asta in timpul tau liber.

Regula 10: Emisiunile tv nu sunt viata reala. In viata reala, oamenii sunt nevoiti sa plece din cafenele si sa mearga la munca.

Regula 11: Fii dragut cu tocilarii; exista sanse imense sa ajungi sa lucrezi pentru unul.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri