Setari Cookie-uri

A fost dusa de urgenta la spital, dupa ce i-au gasit o limba de caprioara in vagin

Caz real: Femeie, internata de urgenta, dupa ce testele au aratat ca in vaginul sau era o limba de caprioara.

O femeie din Little Rock, Arkansas, este acum la recuperare dupa ce i-a fost inlaturata din vagin o limba de caprioara.

Femeia, a carui nume ramane necunoscut, a mers la ginecolog, plangandu-se ca are un miros "foarte urat" in zona intima. Medicul a supus-o unui control de rutina, incercand sa depisteze cauza acestei probleme. Toate testele au iesit negative.

Medicul nu a fost deloc ingrijorat, dupa ce rezultatele testului Papanicolau au venit lucrurile s-au schimbat radical; testele indicau ca celulele prelevate nu erau celule umane. Femeia a fost chemata din nou la control. In timpul examinarii, ginecologul a scos cu ajutorul speculumului o bucata de carne aflata in descompunere.

"In timpul examinarii, am fost socat de ce am gasit in vaginul ei. Am 33 de ani de practica, insa niciodata nu am vazut asa ceva. Am scos o limba lunga, dar cu siguranta nu era o limba de om." - a declarat doctorul Lee pentru American Journal of Forensic Medicine and Pathology, informeaza Dailybuzzlive.

Citește și:

Ingrijorat, sotul sau a inceput sa ii puna intrebari; femeia a marturisit, intr-un final, detaliile oribile: in urma cu cateva saptamani, sotul s-a intors de la vanatoare cu o caprioara. Acesta a lasat-o in garaj pentru a o curata. Impresionata de lungimea limbii caprioarei, nevasta vanatorului a taiat-o si a luat-o pentru o folosi ca dildo...numai ca a lasat-o acolo si a uitat de ea.

foto interior si prima pagina: limba caprioara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.