Setari Cookie-uri

Video: Ei ii lipseste o mana, lui ii lipseste un picior. Insa impreuna sunt un INTREG

Cuplul care se completeaza reciproc; acesti tineri ne demonstreaza ca NIMIC nu este imposibil.

In adolescenta, Ma Li era una dintre cele mai bune dansatoare din China. Din cauza unui accidenet grav, tanara a ajuns depresiva si era gata sa renunte la visul sau.

Dansatoarea si-a pierdut mana dreapta intr-un accident teribil de masina; avea doar 19 ani. O perioada lunga de timp Ma Li a refuzat sa mai danseze din cauza ca se simtea "diferita". Fara o mana, ea considera ca nu mai poate fi o dansatoare profesionista. Incurajata de antrenorii sai, Ma Li a acceptat oferta de a fi profesor de dans pentru un grup mic de copii. Vazand cu cata pasiunii micutii isi urmeaza visul, tanara a decis ca nu trebuie sa se mai ascunda. Ii lipseste o mana, insa pasiunea ei pentru dans era inca vie.

I-a fost destul de greu sa invete sa isi mentina echilibrul, insa a continuat sa lupte si sa se adapteze noilor schimbari.

Dupa cativa ani, ea l-a intalnit pe Zhai Xiao Wei, un barbat care si-a pierdut piciorul in copilarie. Ma Li a fost nevoita sa il ajute sa scape de depresie. Cei doi formeaza acum unul dintre cele mai inspirationale cupluri de dans din lume.

Citește și:

Clipul pe care urmeaza sa il vedeti demonstreaza ca ORICE este POSIBIL; conteaza doar sa credeti in voi.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.