Video: Ei ii lipseste o mana, lui ii lipseste un picior. Insa impreuna sunt un INTREG

Video: Ei ii lipseste o mana, lui ii lipseste un picior. Insa impreuna sunt un INTREG

Cuplul care se completeaza reciproc; acesti tineri ne demonstreaza ca NIMIC nu este imposibil.

In adolescenta, Ma Li era una dintre cele mai bune dansatoare din China. Din cauza unui accidenet grav, tanara a ajuns depresiva si era gata sa renunte la visul sau. Retail jobs

Dansatoarea si-a pierdut mana dreapta intr-un accident teribil de masina; avea doar 19 ani. O perioada lunga de timp Ma Li a refuzat sa mai danseze din cauza ca se simtea "diferita". Fara o mana, ea considera ca nu mai poate fi o dansatoare profesionista. Incurajata de antrenorii sai, Ma Li a acceptat oferta de a fi profesor de dans pentru un grup mic de copii. Vazand cu cata pasiunii micutii isi urmeaza visul, tanara a decis ca nu trebuie sa se mai ascunda. Ii lipseste o mana, insa pasiunea ei pentru dans era inca vie.

I-a fost destul de greu sa invete sa isi mentina echilibrul, insa a continuat sa lupte si sa se adapteze noilor schimbari.

Dupa cativa ani, ea l-a intalnit pe Zhai Xiao Wei, un barbat care si-a pierdut piciorul in copilarie. Ma Li a fost nevoita sa il ajute sa scape de depresie. Cei doi formeaza acum unul dintre cele mai inspirationale cupluri de dans din lume.

Clipul pe care urmeaza sa il vedeti demonstreaza ca ORICE este POSIBIL; conteaza doar sa credeti in voi.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri