Setari Cookie-uri

Video: Nu credea ca este o mama buna... Apoi i-au aratat ACEST clip!

A izbucnit in plans cand a vazut despre ce este vorba in filmulet.

Mai multe mamici au fost invitate sa participe la un experiment alaturi de copiii lor. Femeile au fost intrebate cum cred ca se descurca in rolul de mama; multe dintre ele au spus ca sunt multe lucruri pe care le-ar schimba, ca uneori si-ar dori sa aiba mai multa rabdare, ca ar vrea sa fie mai atente cu micutii lor.

Toate mamicile prezente la acest clip s-au concentrat pe modul in care ele ar putea sa isi imbunatateasca abilitatile parentale, axandu-se mai mult pe aspectele negative. Multe dintre ele au marturisit ca nu au suficienta rabdare in cresterea copiilor sau ca se simt vinovate pentru ca nu petrec mai mult timp alaturi de ei.

Dupa cateva zile, mamicile au fost din nou invitate, insa de data aceasta le-a fost pus un filmulet, in care apareau copiiii lor; cei mici au avut numai cuvinte de lauda la adresa celor care le-au dat nastere:

Citește și:

"Mama mea este cea mai buna. Este draguta, amuzanta. Imi gateste foarte multa mancare. Este unica, de asta o iubesc atat de mult. Iesim in oras impreuna, mergem la cumparaturi. Ma iubeste foarte mult. Imi place cand ne uitam la filme impreuna. Este INIMA MEA, atat de apropiata ma simt de ea. Mami meu este eroul meu. Are grija de mine si stiu ca ma iubeste enorm. MAMI ESTE CEA MAI BUNA." - sunt mesajele copiilor.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.