Parerea noastra despre aspectul fizic se schimba EXTREM de mult de la copilarie la adolescenta.

Peste 33 de milioane de oameni au vazut acest filmulet in doar o zi!

Daca te-as intreba "Daca ai putea sa schimbi un singur lucru la propriul corp, care ar fi acela?" sunt convinsa ca vei avea imediat un raspuns... sau chiar mai multe. Societatea ne-a transformat in persoane dependente de perfectiune. Ne place ce vedem in reviste si visam si noi sa aratam asa. Insa crede-ma ca nici modelele din revista nu arata ca in revista. Dupa sedintele foto, pozele trec prin mana specialistilor de la Photoshop, care ascund si cel mai mic por astfel incat rezultatul sa fie unul impecabil.

Proiectul Comfortable: 50 People 1 Answer incearca sa ne ajute sa invatam sa ne iubim corpurile. La acest proiect au participat 50 de persoane, adulti si copii.

"Daca ai putea schimba un singur lucru la corpul tau, care ar fi acel lucru?" - este intrebarea.

"Numai unul?", "As schimba fruntea, am o frunte foarte mare.", "As vrea sa fiu mai inalta.", "Urechile mele, am urechi mari.", "Vergeturile ramase dupa nasterea copilului." - sunt raspunsurile adultilor. Toti au avut ceva de schimbat la ei.

Raspunsurile copiilor au fost incredibile: "As vrea sa am aripi ca sa pot zbura", "As vrea picioare de leu ca sa pot alerga repede", "Nu cred ca am ceva ce as vrea sa schimb. Imi place corpul meu"

foto prima pagina: captura Youtube

Video: Adauga folia cu bule de aer in jurul tortului. Motivul? GENIAL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: