Setari Cookie-uri

A crezut ca sotia lui vrea sa il omoare. Ce a urmat este INCREDIBIL

Sotul ajunge acasa beat, abia daca se mai tine pe picioare. Cand se trezeste este socat de ce vede in jurul lui.

Mihai se trezeste a doua zi de dimineata cu o mahmureala uriasa; el participase la petrecerea anuala a firmei. Mihai nu este un consumator de alcool, insa bauturile pe care le-a comandat in seara respectiva nu aveau gust de alcool… si i-a fost destul de usor sa se ameteasca. Nici macar nu isi mai aminteste cum a ajuns acasa de la petrecere. Se simte foarte rau si se intreaba daca a facut ceva gresit.

In momentul in care deschide ochii, primul lucru pe care il vede este o gramada de aspirine, asezata langa un pahar cu apa, la marginea patului. Si langa aceasta este un trandafir rosu. Mihai se ridica usor si isi vede hainele langa el, curate si calcate. Se uita speriat in jurul camerei; totul este perfect aranjat si organizat. Asa este si restul casei.

Ia repede aspirinele, poate ii trece durerea de cap. Merge la oglinda de la baie si vede ca are un ochi negru. Apoi observa un biletel atarnand de coltul oglinzii, scris cu rosu, cu inimioare desenate si buzele sotiei lui imprimate cu ruj rosu:

Citește și:

Iubitule, micul dejun este pe aragaz. Am plecat la magazin, vreau sa cumpar ingredientele pentru ca diseara sa iti pregatesc mancarea ta preferata. Te iubesc, dragul meu. Cu multa iubire, Andreea.

Merge impiedicat pana la bucatarie si cand ajunge acolo deschide ochii si mai tare: mic dejun frumos aranjat, cafea calda si ziarul de dimineata. Fiul sau este si el la masa, mananca. Mihai il intreaba: “Fiule, ce s-a intamplat azi noapte?

Ei bine, ai venit acasa pe la ora 3 dimineata, mort de beat. Ai cazut peste masuta de cafea si ai rupt-o, apoi ai vomitat in mijlocul sufrageriei. Ai intrat direct in usa si ti-ai invinetit ochiul.” – raspunde copilul.

Confuz, isi intreaba din nou fiul: “Si de ce este totul atat de aranjat si curat? Am un trandafir la marginea patului, micul dejun este pregatit.

Citește și:

Fiul sau raspunde: “Oh, asta! Mama te-a tarat pana in dormitor si in momentul in care a inceput sa te dezbrace pentru a te pregati de somn tu ai inceput sa tipi la ea: LASA-MA IN PACE, SUNT CASATORIT!!!

Masuta de cafea rupta: 500 de lei; Mic dejun: 10 lei. Doua aspirine: 2 lei. Insa a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit… ne nepretuit!

foto prima pagina: cuplu de dimineata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.