Setari Cookie-uri

Surpriza vietii pentru mireasa: La primul lor dans, mirele paralizat s-a ridicat in picioare

Cea mai emotionanta surpriza pentru mireasa. A izbucnit in plans cand a vazut ce a facut mirele pentru ea.

Joey Johnson are 27 de ani si este in scaun cu rotile de doi ani; tanarul a stat zece luni in Afghanistan. In momentul in care s-a intors acasa, el a intalnit-o pe Michelle, care l-a ajutat sa treaca peste tulburarea de stres post-traumatic.

Dupa numai patru luni de relatie, Joey a suferit un accident grav de motocicleta, suferind leziuni severe care l-au lasat paralizat de la piept in jos. De atunci el a fost obligat sa foloseasca un scaun cu rotile.

Si pentru ca Michelle i-a fost alaturi in cele mai grele clipe din viata lui, barbatul a vrut sa ii faca un cadou frumos in ziua nuntii. El a tinut mortis sa isi surprinda mireasa in timpul primului dans; in momentul in care Michelle a intrat in sala de dans, Joey statea agatat de niste hamuri speciale, gata pentru primul dans impreuna ca sot si sotie. Mireasa a izbucnit in plans cand l-a vazut asa, iar toti invitatii au fost emotionati de acest gest facut din dragoste.

Citește și:

"In momentul in care Michelle a intrat in sala, toata lumea facea liniste. Ea nu avea nicio idee ce o asteapta. L-a vazut pe Joey stand in picioare si a zambit timp de o secunda. Imediat zambetul ei s-a transformat in lacrimi. Toata lumea a inceput sa planga. Joey a planuit acest dans de luni bune; el a fost ajutat si de prietenii lui soldati, care il tineau sa nu cada. Dansul a fost un moment incredibil, plin de emotie." - marturiseste fotograful.

sursa imagini interior si prima pagina: linnealiz

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.