Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care sa NU le cumperi de Black Friday

Nebunia cu Black Friday a ajuns si la noi. Iata cateva sfaturi importante pentru a nu arunca banii pe fereastra.

Nu tot ce vezi redus de Black Friday este o "afacere buna". Invata sa faci shopping inteligent si sa iti achizitionezi doar produse care chiar merita.

Iata ce NU trebuie sa cumperi de Black Friday (Vinerea Neagra):

1. Produse de iarna - acestea se cauta foarte mult in aceasta perioada si nu este tocmai o investitie achitizionarea lor deoarece reducerile nu sunt foarte mari. Cel mai bine este sa cumperi astfel de produse in perioada martie-aprilie, cand intra in sale si ajung si pana la 80% reducere.

2. Televizoare, LCD, plasme - Smart Tv-urile ajung la cele mai bune reduceri imediat dupa 30 ianuarie, cand are loc Consumer Electronics Show (aici sunt prezentate produsele pentru urmatorul an si este normal ca pretul celor vechi sa scada considerabil).

3. Carduri de cadouri - Desi exista o mica reducere la ele, nu merita oboseala. In luna decembrie va ploua cu oferte din partea producatorilor deoarece incepe sezonul cumparaturilor si cadourilor de sarbatoare.

Citește și:

4. Haine de designer - Fashionistele trebuie sa aiba rabdare; designerii ofera reduceri extrem de mici de Black Friday deoarece stiu ca, indiferent de pretul unui produs, daca este vazut la reducere, multa lume il va cumpara. Ai rabdare pana in perioada reducerilor oficiale.

5. Tablete ieftine - nici nu merita oboseala de a cauta asa ceva. Pe langa faptul ca se vor da destul de repede, aceste tablete nu iti vor aduce niciun beneficiu. Daca vrei o tableta, economiseste mai mult si ia-ti una mai buna, care sa reziste in timp.

6. Decoratiuni pentru casa - da, sunt destul de ieftine in perioada Black Friday, insa imediat dupa Craciun, acestea ajung sa fie mult mai ieftine. Trebuie doar sa ai rabdare.

7. Echipamente sportive - sezonul inainte de sarbatori este unul extrem de aglomerat la salile de fitness deoarece toata lumea isi doreste sa arate bine de Craciun si Revelion. Este posibil ca preturile produselor de sport sa creasca destul de mult in aceasta perioada.

Citește și:

8. Vacante - stiu, arata chiar foarte bine ofertele, insa nu merita! Potrivit specialistilor, luna ianuarie este luna cu cele mai bune discounturi pentru vacante.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.