Setari Cookie-uri

Video: Cand a intrat in casa, si-a gasit sotia imbracata in mireasa. Nu se astepta la asa ceva!

Sunt casatoriti de sapte ani, insa se iubesc ca in prima zi. Gestul ei a fost simplu, insa atat de emotionant incat pana si mie mi-au dat lacrimile.

"A fost aniversarea a sapte ani de casnicie. Amandoi am fost nevoiti sa lucram in acea zi, asa ca nu am reusit sa gasim timp pentru a face ceva special. Mi-a venit o idee in cap si am vrut sa o pun in aplicare, una dintre fetite m-a ajutat.

Am vrut sa imi duc sotul inapoi in timp, in ziua in care ne-am casatorit. Cele doua fetite ale noastre nu existau in ziua nuntii si vreau sa retraiasca si ele acest moment alaturi de noi.

A cam pierit romantismul si de aceea vreau sa fac ceva pentru a ne reaminti cat de mult ne iubim. El este sotul meu, cel mai bun prieten al meu si, bineinteles, sufletul meu pereche. Am emotii" - spune femeia.

Reactia barbatului este de-a dreptul incredibila. In momentul in care intra pe usa, acesta ramane masca. Singurele cuvinte pe care reuseste sa le spuna sunt "Nu, nu cred ca ai facut asta!", apoi isi ia sotia si impreuna danseaza pe melodia mirilor (cea pe care au dansat in urma cu sapte ani):

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.