Setari Cookie-uri

Video: Aceasta mireasa si-a anulat nunta cand a aflat ca mama ei este pe moarte. Apoi a facut ceva incredibil

Mama ei a fost diagnosticata cu cancer in faza finala. Mireasa a renuntat la nunta mult visata, iar motivul este pur si simplu induiosator.

Cathryn Copeland pregatise nunta mult visata in cele mai mici detalii; se implicase si muncise cot la cot cu organizatorii pentru ca totul sa iasa asa cum isi dorea. Din pacate, cu putin timp inainte de nunta mama sa i-a dat vestea ca a fost diagnosticata cu cancer, faza finala, si ca trebuie sa se interneze de urgenta.

Fara sa stea pe ganduri, mireasa a facut un lucru incredibil: a anulat toata nunta si a mutat-o in spital. Tanara a vrut ca mama ei sa ii fie alaturi in cea mai importanta zi din viata unei femei, asa ca a cerut acordul conducerii spitalului pentru a organiza nunta in curtea interioara.

In ziua nuntii, Cathryn si mama sa s-au aranjat in camera in care aceasta era internata. Frumoasa mireasa si Conner Wood, partenerul sau de viata, au spus DA in fata a 75 de invitati, dupa care au participat la o petrecere restransa doar cu membrii familiei.

Citește și:

Janet, mama tinerei, a murit la doar cateva zile de la nunta, insa momentele pe care le-au impartasit in acea zi vor ramane pentru totdeauna.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.