Kudika
1 Decembrie 2014

Nu mai pierd nici macar un minut din viata mea pentru cei care mint sau doresc sa manipuleze.

Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns intr-un punct in viata mea in care nu vreau sa pierd mai mult timp cu lucruri care ma nemultumesc sau ma dor. Nu am rabdare nici pentru cinism, critici excesive si rugaminti mincinoase. Am pierdut vointa de a ii multumi pe cei care nu ma plac, de a ii iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi la cei care nu doresc sa zambeasca pentru mine.

Cum impaci munca la birou cu un stil de viata sanatos. 5 sfaturi utile


Nu mai pierd nici macar un minut din viata mea pentru cei care mint sau doresc sa manipuleze. Am decis sa nu mai accept pretentiile, ipocrizia, lipsa de onestitate si lauda ieftina. Nu vreau sa mai tolerez eruditia selective si nici aroganta academica. Nu accept nici barfele populare. Nu-mi place conflictul si nici certurile dureroase. Cred intr-o lume a contrariilor si de aceea evit oamenii cu personalitati rigide si inflexibile.

In prietenie, urasc lipsa de loialitate si tradarea. Nu ma inteleg cu persoanele care nu stiu cum sa iti faca un compliment sau sa te incurajeze in momentele dificile. Ma plictisesc exagerarile si am dificultati in a ii accepta pe cei care nu iubesc animalele. Si, cel mai important, nu am rabdare cu cei care nu merita rabdarea mea.

Acest citat a devenit viral pe internet, strangand sute de mii de like-uri si share-uri. Asa cum era de asteptat, "scrisoarea" trebuia sa aiba si un emitator cunoscut - asa ca a fost folosita imaginea lui Meryl Streep. Potrivit seniorplanet, textul este scris de José Micard Teixeira, autor si life coach.

foto prima pagina: Meryl Streep, Shutterstock

Stilul de viata mediteraneean este secretul pentru o viata sanatoasa si fericita

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: