Setari Cookie-uri

In fiecare zi vine la spital pentru a isi vizita stapanul. Ea nu stie ca stapanul ei este mort de un an

Gestul acestei cateluse a socat o lume intreaga. Toti cei care ii aud povestea sunt impresionati de ea.

O poveste cu adevarat incredibila.

Ea este Masha, catelusa care refuza sa accepte moartea stapanului sau. In urma cu aproape un an, Masha a fost adusa de familie la spital pentru a isi vizita stapanul, aflat pe patul de moarte. La scurt timp dupa vizita catelusei, barbatul a murit.

Nestiind ca stapanul ei este mort, catelusa viziteaza in fiecare zi spitalul, asteptand la intrare ca stapanul sau sa iasa afara si sa se joace cu ea. Asistentele si doctorii o stiu deja, asa ca pentru a ii face asteptarea mai usoara, i-au amenajata un colt al sau, in care i-au facut un pat improvizat dintr-o geaca (pentru zilele friguroase).

Masha face drumul catre spital in fiecare zi, de aproape un an. Fie ger, ploaie, furtuna, catelusa trebuie sa mearga catre spital, in speranta ca stapanul ei va iesi o data pe usa si o va lua in brate.

Au fost cateva persoane care au vrut sa o adopte, insa Masha refuza sa plece de la spital:

Citește și:

"Unei tinere i s-a facut mila de ea cand a vazut-o la usa spitalului, asa ca a dus-o acasa. Insa nu a rezistat. La 4 dimineata, catelusa era din nou la spital. A mai fost un barbat care a incercat sa o ia cu el, dar Masha a venit din nou la noi. Refuza ca altcineva sa aiba grija de ea; ea tot asteapta sa i se intoarca stapanul, insa nu stie ca acesta nu va mai fi cu ea niciodata." - spune un personal din spital.

sursa interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.