O poveste cu adevarat incredibila.

Trei non-acțiuni pentru a stăpâni viața

Ea este Masha, catelusa care refuza sa accepte moartea stapanului sau. In urma cu aproape un an, Masha a fost adusa de familie la spital pentru a isi vizita stapanul, aflat pe patul de moarte. La scurt timp dupa vizita catelusei, barbatul a murit.

Nestiind ca stapanul ei este mort, catelusa viziteaza in fiecare zi spitalul, asteptand la intrare ca stapanul sau sa iasa afara si sa se joace cu ea. Asistentele si doctorii o stiu deja, asa ca pentru a ii face asteptarea mai usoara, i-au amenajata un colt al sau, in care i-au facut un pat improvizat dintr-o geaca (pentru zilele friguroase).

Masha face drumul catre spital in fiecare zi, de aproape un an. Fie ger, ploaie, furtuna, catelusa trebuie sa mearga catre spital, in speranta ca stapanul ei va iesi o data pe usa si o va lua in brate.

Au fost cateva persoane care au vrut sa o adopte, insa Masha refuza sa plece de la spital:

"Unei tinere i s-a facut mila de ea cand a vazut-o la usa spitalului, asa ca a dus-o acasa. Insa nu a rezistat. La 4 dimineata, catelusa era din nou la spital. A mai fost un barbat care a incercat sa o ia cu el, dar Masha a venit din nou la noi. Refuza ca altcineva sa aiba grija de ea; ea tot asteapta sa i se intoarca stapanul, insa nu stie ca acesta nu va mai fi cu ea niciodata." - spune un personal din spital.

sursa interior si prima pagina: captura Youtube

Muritorule, ia-ti cinci minute si citeste aceasta poveste incredibila
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: