Setari Cookie-uri

Cum sa iti oferi ceea ce meriti? 11 Reguli pentru o viata de trait

La final, nu conteaza cate respiratii ai avut, ci cat de multe momente ti-au luat respiratia.

1. Doare sa iubesti pe cineva si sa nu fii iubit in schimb. Dar ceea ce este si mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti curajul de a ii spune acelei persoane ce simti.

2. Este foarte trist sa fii intr-o relatie cu o persoana care inseamna foarte mult pentru tine insa, mai tarziu sa iti dai seama ca nu este el alesul si sa il lasi sa plece.

3. Cel mai bun prieten este acela alaturi de care poti sta minute in sir, fara sa spui nimic si apoi sa pleci cu sentimentul ca aceasta a fost cea mai buna conversatie pe care ai avut-o vreodata.

4. Este adevarat ca nu stim ce avem pana cand pierdem acea persoana; este adevarat ca nu stim ce ne lipseste pana cand acea persoana apare in viata noastra.

5. Ai nevoie de doar un minut pentru a placea de cineva, de o ora pentru a te indragosti de cineva, de o viata pentru a iubi pe cineva si de o viata pentru a uita pe cineva.

Citește și:

6. Nu te uita la aspectul fizic, frumusetea paleste. Nu te uita la buzunar, banii dispar. Alege pe cineva care te face sa zambesti deoarece ai nevoie de un zambet pentru a fi fericit.

7. Viseaza ceea ce vrei sa visezi, mergi acolo unde vrei sa mergi, fi ceea ce vrei sa fii. Pentru ca ai o singura viata si o singura sansa sa faci lucrurile pe care ti le doresti sa le faci.

8. Intotdeauna pune-te in locul altor persoane. Daca simti ca doare, probabil ca si pe altii ii doare.

9. Un cuvant spus in graba poate aprinde o cearta. Un cuvant crud poate distruge o viata. Un cuvant urat poate rani o persoana draga. Insa un cuvant spus din suflet poate vindeca o inima ranita.

10. Cei mai fericiti oameni nu au tot ce isi doresc; ei doar stiu sa aprecieze ce au.

11. Dragostea incepe cu un zambet, creste cu un sarut, se termina cu o lacrima. Cand te-ai nascut, tu ai plans si toata lumea din jurul tau zambea. Traieste-ti viata astfel incat atunci cand vei muri, tu sa fii cel care zambeste si toti din jurul tau sa planga.

Citește și:

Sursa: boardofwisdom.com

foto prima pagina: barbat desenand nori, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.