Cel mai dragalas desert pe care il poti servi celor dragi in perioada Craciunului.
Invata sa transformi o prajiturica normala intr-o decoratiune delicioasa si extraordinar de frumoasa de sarbatori.
Negresa este o prajitura foarte gustoasa, insa uneori deloc aspectuoasa - pentru a ii da un look cu adevarat special, o puteti decora cu frisca din smantana si capsunici.
foto: caciula capsuna, Shutterstock
Singurele ingrediente de care ai nevoie pentru aceste "decoratiuni" sunt, bineinteles, smantana dulce si capsuni. Foloseste mixerul pentru a transforma smantana intr-o frisca spumoasa; astfel economisesti si mult timp. Adauga frisca intr-o punga de patiserie.
Spala bine capsunele si taie-le codita. Adauga pe fiecare negresa putina frisca, apoi o capsuna. Incheie prin a adauga un strop de frisca pe varful fructului.
Acest truc functioneaza foarte bine si pe briose.
foto: muffin cu capsuni, Shutterstock
foto prima pagina: capsuni pe sfoara, Shutterstock