Setari Cookie-uri

De ce este IMPOSIBIL sa multumesti o femeie

Am ras cu lacrimi cand am citit acest material. Nu ma asteptam la asa ceva.

Un grup de femei sunt in vacanta intr-un oras dintr-o alta tara. Iesind la plimbare, ele vad un hotel de 5 stele, pe care este pus semnul “Acest hotel este doar pentru femei.” Din moment ce prietenii lor nu sunt cu ele, decid sa intre si sa vada ce inseamna un hotel doar pentru femei.

Personalul de la hotel era format doar din barbati frumosi. Unul dintre ei le spune cum functioneaza:

Avem cinci etaje. Trebuie sa urcati treptat, etaj cu etaj, si in momentul in care ati gasit ceea ce va place, puteti ramane acolo. Este usor sa va decideti deoarece fiecare etaj are o pancarta in care este prezentat ce se afla acolo. Tineti minte un singur lucru: o data ce ati urcat la un alt etaj, nu va puteti razgandi si numai aveti cum sa coborati la cel anterior. Intelegeti?

“Da” – au spus ele. Asa ca au plecat de la receptie si au inceput sa urce treptele. Au ajuns la primul etaj: “Toti barbatii de la acest etaj sunt scunzi si au ochii albastri.” Femeile au inceput sa rada si, fara a ezita, au urcat la urmatorul etaj.

Citește și:

Semnul de la etajul doi: “Toti barbatii de aici sunt scunzi si foarte frumosi.” Nu le-a multumit nici acest tip de barbati, asa ca au continuat sa urce.

Au ajuns la etajul trei: “Toti barbatii de la acest etaj sunt inalti si slabuti.” Parca voiau ceva mai mult decat atat; stiind ca mai au inca doua etaje, au continuat sa urce.

Semnul de la etajul patru era perfect: “Toti barbatii de aici sunt inalti si foarte frumosi.” Femeile s-au entuziasmat si erau gata sa caute o camera pentru ele… insa imediat au realizat ca mai exista inca un etaj… asa ca s-au razgandit si au urcat la ultimul etaj.

Semnul de la etajul cinci: “Nu este niciun barbat aici. Acest etaj a fost construit pentru a demonstra ca nu ai cum sa multumesti o femeie.

Intre timp, in zona cealalta a orasului, era construit un hotel doar pentru barbati. Cinci barbati au intrat in hotel, au mers la receptie, unde le-au fost explicate regulile (erau aceleasi ca cele de la hotelul pentru femei). Barbatii au vrut sa vada ce este acolo, asa ca au inceput sa urce treptele.

Citește și:

Au ajuns la primul etaj: “Toate femeile de aici au sanii mari.”. Suna foarte bine, insa isi doreau mai mult. Asa ca au urcat in continuare.

Au ajuns la etajul doi: “Toate femeile de aici au sanii mari si iubesc berea.” Fara nicio ezitare, acestia au ramas la acest etaj.

Pana acum niciun barbat nu a ajuns la al treilea etaj.

sursa: hrtwarming.com

foto prima pagina: copil speriat, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.