Setari Cookie-uri

Unde isi petrec romanii sarbatorile de iarna?

Sarbatorile la romani: Craciunul in Laponia, revelionul in Dubai

comunicat de presa:

Cele mai cautate destinatii de vacanta pentru perioada Craciunului sunt Laponia, Viena si Roma, recunoscute pentru targurile de Craciun si evenimentele tematice, in timp ce revelionul perfect pentru turistul roman este la soare, in destinatii ca Dubai si Istanbul, arata informatiile Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din Romania.

Potrivit datelor Paravion.ro, bugetul mediu alocat anul acesta de turistul roman pentru un Craciun in afara tarii se ridica la circa 800 euro de persoana, similar cu cel de anul trecut, iar top 3 cele mai bine vandute pachete de Craciun sunt cele pentru Laponia, Viena si Roma.

Chiar daca este cea mai scumpa destinatie, Laponia, in Finlanda, este si cea mai bine vanduta pe Paravion.ro, cu preturi incepand de la circa 1.700 euro pentru un pachet complet cu 4 nopti de cazare la hotel de patru stele, 4 cine festive, 3 pranzuri, excursii tematice in fiecare zi, bilete de avion si taxe de transport incluse.

Citește și:

Preturile pentru un Craciun in Viena, Austria, incep de la 210 euro, pret care include, printre altele, 3 nopti de cazare la un hotel de trei stele, cina de Craciun si bilet la concertul extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester.

Romanilor le place sa calatoreasca si observam de la an la an ca incep sa inlocuiasca destinatiile clasice de Craciun, din tara, cu pachete avantajoase in destinatii internationale, faimoase pentru targuri, partii de schi si alte evenimente tematice de iarna. Iar daca de Craciun le place zapada, de revelion se indreapta spre destinatii exotice, insorite, precum Dubai sau Istanbul”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.ro

Potrivit acestuia, cele mai bine vandute destinatii pentru revelionul 2015 sunt pachetele in Dubai si Istanbul, urmate de Nisipurile de Aur si Bansko (Bulgaria) si de o destinatie interna, Tusnad.

Citește și:

In ceea ce priveste bugetul mediu de revelion alocat anul acesta de turistul roman, acesta se ridica la aproximativ 600 euro de persoana, pentru un pachet ce include transport, cazare, masa si diverse circuite.

Cele mai scumpe pachete pentru revelionul 2015 pe Paravion.ro, dar si cele mai bine vandute, sunt cele din Dubai, care incep de la 1.000 euro de persoana pentru 7 nopti la patru stele si pot urca pana la peste 3.000 euro de persoana pentru 7 nopti la cinci stele, taxe de transport, masa si circuite incluse.

foto prima pagina: orasul Dubai, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.